Hoe word een gewijde Naturopath

Hoe word een gewijde Naturopath

Natuurgeneeskunde is een vorm van alternatieve geneeskunde gebaseerd op de overtuiging van het lichaam heeft de capaciteit om af te weren ziekte en zichzelf te genezen. Een gewijde natuurgeneeskundige of natuurgeneeskundig arts, fungeert als een gids om u te helpen gebruik maken van de kracht van de natuur om de symptomen te genezen; behandeling van de zaak, geen effect; en fungeren als een leraar.

De weg naar het worden van een geaccrediteerde natuurgeneeskundige is vergelijkbaar met het worden van een traditionele arts. Het bijwonen van een van vier jaar, graduate-level natuurgeneeskundige medische school nodig is, en het invullen van een residency wordt aanbevolen.

Instructies

Onderwijs

•  Voltooi alle academische vereisten, die undergraduate cursussen in de biologie, en de algemene en organische chemie omvatten. Extra cursussen in de natuurkunde, wiskunde, biochemie en psychologie kan worden verlangd. Voltooien aanvullende cursussen in plantkunde, anatomie en fysiologie aan de achtergrond te versterken. Deze cursussen is vaak niet nodig, maar wel aanbevolen.

•  Breng een natuurgeneeskundige medische programma, bij voorkeur geaccrediteerd door de Vereniging van Erkende Naturopathic Medical Colleges, die het Amerikaanse ministerie van Onderwijs erkent. Admissions counselors op zoek naar studenten die kritische denkers, met een sterk geloof in de effectiviteit van de natuurlijke geneeskunde.

•  Neem cursussen die zich richten op fundamentele en klinische wetenschappen voor de eerste twee jaar. Deze omvatten anatomie, menselijk pathologie, neurologie en farmacologie, onder anderen. Intern in real-life klinische settings, onder zorgvuldige begeleiding van vergunde professionals voor de resterende twee jaar. Stage studies zijn op het gebied van botanische geneeskunde, homeopathie, kleine chirurgie en voedingswetenschap, onder anderen.

•  Voltooi een een-of tweejarige residency aan de patiënt interactie en real-life ervaringen die je niet kunt leren in de klas leren. Dit is niet vereist, maar is een populaire keuze onder de studenten die tot het gewijde natuurgenezers geworden.

Accreditatie

•  Neem en geef de Naturopathic Artsen Licensing Examens (NPLEX) naar een erkende natuurgeneeskundige worden. De NPLEX examen is verdeeld in twee categorieën: Part I, de Biomedische Wetenschappen Onderzoek; en deel II, de Core Clinical Science Onderzoek. Een aanvulling op deel II, de Clinical Electieve onderzoek kan ook nodig zijn, afhankelijk van de jurisdictie.

•  Gebruik maken van de kennis op gebieden zoals anatomie en pathologie, onder anderen, in te vullen deel I. De student moet slagen Deel I alvorens deel II.

•  Neem deel II, dat is een case-based onderzoek dat de diagnose, botanische geneeskunde, voeding en medische procedures, onder anderen dekt. Dit examen dient te zorgen voor de student beschikt over alle benodigde vaardigheden om natuurgeneeskunde veilig oefenen. De aanvulling op Deel II beslaat een kleine ingreep en acupunctuur, en kan al dan niet vereist.

•  Draai in antwoordformulieren voor de verwerking. Ze worden gescand, computer-gescoord en vervolgens verstuurd naar een post-test analyse commissie. Deze groep beoordeelt de examens, zodat ze zijn eerlijk en goed ingedeeld. Examenresultaten worden gemaild naar de studenten en naar de juiste licentie / regelgevende instantie op basis van de bevoegdheid.

Hints

  • Doen veel onderzoek naar de juiste programma te vinden.
  • Voltooi de nodige undergraduate cursussen.
  • Online programma's zijn niet als geaccrediteerde opleidingen erkend; dus, de studenten van deze programma's komen niet in aanmerking voor de NPLEX examen af ​​te leggen.