Hoe wilt zien Medical Equipment

Verleidelijke klanten in de retail business is onderdeel van de reclame; maar als je een medische apparatuur provider, uw klanten zijn er waarschijnlijk voor een specifieke reden, en dus een geboeid publiek. U kunt de ogen van patiënten te vestigen op een upgrade apparatuur of items die ze misschien niet hebben overwogen inkoop voordat ze liepen in met een aantal opvallende displays, promotiemateriaal en behulpzaam mannequins.

Instructies

•  Richt uw wachtruimte met glazen vitrines. Deze zullen moeten worden vergrendeld als de apparatuur alleen kan worden afgezien van een doktersrecept. Een gespiegelde steun en binnenverlichting zijn leuke features, vooral als uw klantenbestand is gehandicapten of ouderen. Houd de items met voldoende tussenruimte dat ze niet rommelig of tegen elkaar geschoven worden weergegeven.

•  Feature populair of high-ticket items op prominente plaatsen in uw showroom. Bijvoorbeeld, als je een respiratoire bedrijf, zet de kleinste en meest gestroomlijnde CPAP-eenheid in de voorkant van de behuizing. Als je je specialiseert in rolstoelen en andere mobiliteitshulpmiddelen apparaten, plaats een lichtgewicht model voor of hebben een scooter vooraan in het midden om rente te prikkelen. Een luie stoel met een stoellift mechanisme is een uitstekende aanvulling op de wachtruimte.

•  Display modellen het dragen van de apparatuur. Als je je specialiseert in de ergotherapie apparaten, gebruik dan een mannequin dragen van neopreen rug en knie braces. Spalken voor carpaal tunnel syndroom kan op een hand-model weergegeven en aangevuld met bijbehorende ergonomische hulpmiddelen zoals polssteunen. Zien hoofd modellen het dragen van full-face en neusmaskers is een geweldige manier van het tonen van de verschillen tussen de twee soorten behandeling, die is van onschatbare waarde voor een nieuwe patiënt.

•  Stel brochures en andere reclame materialen voor items die te omvangrijk voor uw wachtruimte kan zijn, zoals zuurstof concentrators of trap lift mechanismen. De fabrikant zal alle noodzakelijke gegevens op pamfletten hebben; alles wat je hoeft te doen is praten over de prijs en de verzekering vergoeding. Pamfletten kan ook een goed idee zijn als je items die pijnlijk kan zijn voor de patiënt, zoals penis pompen of incontinentie benodigdheden mee te nemen. Affiches uit de fabrikanten tonen hun producten in gebruik zijn ook uitstekende marketing tools te hebben in uw showroom.

•  Maintain "impulsaankopen" op uw receptie, zoals met de hand sanitizer, EHBO-kits of reis-formaat porties van het product dat u verkoopt. Net als de supermarkt, kan slimme plaatsing van deze items te herinneren uw klant van een gemak moeten ze misschien niet bewust van.