Hoe werkt Zwangerschap Happen?

Hoe werkt Zwangerschap Happen?

Instructies

Haal het sperma en de eicel samen

•  De eerste fase van de zwangerschap is de conceptie. Mannen creëren van nieuwe zaadcellen in hun testikels elke dag. Wanneer een man ejaculeert, worden miljoenen zaadcellen vrijkomen in vloeistof genaamd sperma. Een vrouw zal een ei vrijgeven van een van haar eierstokken eenmaal per maand. Het reizen in een doorgang, zogenaamde eileider naar de baarmoeder. Tijdens vaginale seks, de man stijve penis beweegt in en uit de vagina. Bij een orgasme en ejaculatie, miljoenen zaadcellen omhoog schieten in de vagina. Ze reizen door de baarmoederhals en in de baarmoeder. Van daaruit reizen ze de eileiders en, hopelijk, te voldoen aan de ei. Wanneer een zaadcel en eicel mee het heet bevruchting.

Van bevruchte eicel tot baby

•  Een zwangerschap is niet meteen tot de bevruchte eicel zich hecht aan de wand van de baarmoeder. Maandelijkse cyclus Een vrouw zorgt dat het lichaam aan de binnenkant van de baarmoeder dikker te bereiden voor een bevruchte eicel. Als een ei niet hechten, dan zal het lichaam het slijmvlies te verdrijven en dat is wat de oorzaak van je menstruatie. Zodra de bevruchte eicel de voering is bevestigd, begint te splitsen en in een embryo. De placenta ontwikkelt zich als het embryo groeit uit tot een foetus. De placenta verbindt moeder op kind en levert voedingsstoffen naar de foetus en verdrijft afval.

Wijzigingen van het lichaam

•  Het lichaam zal gaan door vele veranderingen tijdens de zwangerschap. Een zwangere vrouw krijgt gewicht te helpen houden de foetus groeit en beschermd. Ze zal meer bloed te produceren voor zichzelf en de baby. Haar borsten zullen vergroten en word klaar om melk te produceren. In een van de laatste voorbereidingen voor de levering, de gewrichtsbanden en spieren aan het bekken beginnen te ontspannen. Het gehele evenement, van geslacht tot arbeid, duurt ongeveer 40 weken.