Hoe werkt Zout Water Affect Skin?

Hoe werkt Zout Water Affect Skin?

Gevechten huidinfecties

Onthoud dat de truc je moeder vertelde je over voor een zere keel? Gorgelen met warm zout water; het is bruto, maar het helpt, een of andere manier, toch? Het helpt bij het op dezelfde manier als zout water helpt bij het bestrijden van infecties op je huid. Wanneer u een bacteriële of virale infectie in je keel en je gorgelen met zout water, het water afvoeren in uw lichaam, maar sommige van het zout blijft op het oppervlak van je keel. Er zij hecht aan de besmettelijke cellen en trekt het vocht in de cellen en hun effectief ontwateren tot ze opgedroogd en dood.
Hetzelfde gebeurt als je zout water op uw huid. Aangezien het water verdampt, waardoor het zout achter, hecht aan het oppervlak van infectieuze cellen, trekt het vocht uit en doodt de cellen.

Ontgift en de huid Stimuleert

Zouten helpen te trekken uit gifstoffen, microscopisch vuil en verontreinigende stoffen die krijgen in de poriën van onze huid na verloop van tijd. Omdat het reinigt de huid, stimuleert ook de huidcellen in normale metabole ontgiftende en reinigende processen. Het zout in zout water schilfert het buitenoppervlak van de huid, het verwijderen van dode huidcellen en onthullen de frisse nieuwe cellen eronder, die de huid gloeien verlaat. Zout water laat je met huid die is zachter.

Vermindert huidirritatie

Zout is vol van mineralen die het lichaam nodig heeft in al zijn normale regulerende processen. Magnesium, bijvoorbeeld, helpt bij het metabolisme van huidcellen en helpt de huid allergieën bestrijden. Zouten opent de poriën en trekken gifstoffen, ze verlichten de irritatie en jeuk veroorzaakt door huiduitslag en insectenbeten, kleine snij-en schaafwonden, en schilferige, droge huid. Je zult waarschijnlijk merken dat uw huid de buitenkant voelt droog maar schoon na een duik in het zout. Dat komt omdat het zout doet trekken uit het vocht, maar het trekt ook de nare dingen. Het hoeft niet de huid de natuurlijke barrière te verstoren, echter, en het helpt te herstellen totale mineralenbalans, die de huid een goede vocht vast te houden helpt.