Hoe werkt Ziekte van de Schildklier Affect Mood?

Waar is je schildklier?

De schildklier is de vlinder-vormige orgaan zich in de basis van je keel rond de adamsappel. Deze kleine bekende klier bij de metabolisering in het endocriene systeem en is een zeer belangrijk deel van het lichaam. Indien de schildklier langer goed functioneren, kan dit leiden tot een aantal complicaties, met inbegrip van hyperthyroïdie, hypothyroïdie en ziekte van Hashimoto.

Mistig, Trage Feelings

Je mag schildklier ziekte hebben als u last heeft van stemmingswisselingen zonder duidelijke reden en worden ofwel om op gewicht snel of het verliezen van gewicht snel, zonder te proberen. Prikkelbaarheid, woede uitbarstingen en depressie zijn allemaal tekenen van de ziekte van de schildklier. U kunt ervaren leerproblemen, haren vallen uit, een gebrek van de menstruatie, de plotselinge verschijning van striae, vermoeidheid, een probleem richten of een mistig gevoel in het hoofd.

Diagnose en behandeling

Een schildklier panel moeten worden genomen in de vorm van bloed werk dat wordt verzonden naar het laboratorium voor evaluatie. Uw arts zal bepalen hoeveel medicijnen je nodig hebt in uw specifieke geval te helpen zich beter voelt en begin uw lichaam opnieuw te metaboliseren. Zodra je op de medicatie voor een aantal weken geweest zijn, kan u dat uw depressie, stemmingswisselingen, vermoeidheid, gebrek aan focus en andere symptomen die je humeur verdwenen vinden. Vertel uw arts wanneer u nog steeds stemmingsstoornissen na twee maanden van medicatie, zoals u kan nodig zijn om opnieuw geëvalueerd worden door een professionele geestelijke gezondheidszorg om te zorgen voor deze problemen.