Hoe werkt Wart Medicine werk?

Hoe een Wart Works

Wratten ontstaan ​​met een virus dat een wortel veroorzaakt te vormen onder de huid. Deze wortel geeft weg naar een verhoogde, hobbelige groei op het oppervlak van de huid. Wratten zijn meestal pijnloos en de verwijdering ervan is vooral om esthetische redenen. Wratten kunnen worden verwijderd door een arts die zal bevriezen of chirurgisch verwijderen van de wrat. Als alternatief, kan het verwijderen van wratten thuis worden gedaan met een van de vele over-the-counter medicatie.

Echter, wratten veroorzaakt door HPV die op de genitaliën of aanhoudende wratten die op een deel van het lichaam lijkt te verschijnen worden behandeld door een arts.

Soorten Wart Geneesmiddelen

Traditionele actuele medicatie komen in de vorm van vloeistoffen of patches die op de huid plakken. Deze bevatten salycylic zuur dat in de tijd, zal de wrat oplossen. De werkwijze hier is tweeledig. Ten eerste, het geneesmiddel doodt de wortel, die de oorsprong van de wrat. Zodra de wortel dood, zal de wrat ook sterven. Ten tweede, het zuur schade veroorzaakt aan de huid. Deze stuurt een signaal naar het immuunsysteem dat er schade die moet worden genezen. Zodra dat gebeurt, het lichaam overneemt en valt de wrat. Hoewel niet zo effectief als het vriespunt in het kantoor van een dokter, als alternatief, kan een aerosol bevriezen medicijnen te kopen over de toonbank om thuis te gebruiken. Behandelingstijden voor alle methoden kan ergens tussen enkele dagen variëren tot enkele maanden.

Alternatieven

Naast de traditionele actuele medicatie, over-the-counter aërosolen en professionele medische behandelingen, er zijn een paar kruiden en huismiddeltjes die kunnen helpen om zich te ontdoen van wratten. Natuurlijke remedies zijn onder toepassing van de teentjes knoflook, het sap van de stinkende gouwe plantaardige en van vlees. De wrat kan worden bedekt met duct tape of een verwarmingselement om het uit te bakken. Zink supplementen, hypnose en onthouding van alcohol zijn allemaal ook befaamd om te helpen.