Hoe werkt Vesicare werk?

Inleiding

Vesicare vermindert de spierspasmen van de urinewegen en de blaas in je lichaam. Vesicare behandelt overactieve blaas symptomen en vermindert de drang en frequentie van urineren en urine lekkage. Een overactieve blaas contracten wanneer je blaas niet vol is, waardoor uw blaasspier zich overwerken. Wanneer je blaas overwerkt zich, het zorgt ervoor dat je een plotselinge aandrang om te plassen en ervaring blaas lekkage hebben. Meestal, je blaas vol raakt, de blaas spieren contracten en u uw blaas te legen. Vesicare regelt de blaasspier en vermindert de frequente problemen urineren. Volgens de MayoClinic.com, als je voorgeschreven Vesicare door uw arts en neem de aanbevolen dosis, Vesicare zal effectief zijn in de behandeling van uw overactieve blaas zijn.

Functie

Vesicare werkt omdat het solifenacine succinaat, die als spierverslapper bevat. Deze medicatie ontspant de onwillekeurige spier die wordt gevonden in de wand van de blaas. De spieren die zich in de wand van de blaas wordt de detrusor spier. Overactieve blaas treedt op wanneer de detrusor spier samentrekt, en het veroorzaakt een oncontroleerbare spasmen. Vesicare ontspant de detrusor spier door het blokkeren van cholinerge, dat de receptoren in spiercellen. Dit voorkomt acetylcholine het activeren van deze receptoren. Vesicare werkt omdat het voorkomt dat acetylcholine, en helpt te ontspannen de spieren in de blaaswand. Dit vermindert de onwillekeurige contracties en verhoogt je vermogen om je blaas te controleren.

Waarschuwing

WebMD.com heeft een lijst van mogelijke bijwerkingen bij het nemen van Vesicare. Bij het nemen van Vesicare, kunt u een droge mond, wazig zien, indigestie en constipatie ervaren. Als een van deze problemen zich blijft voordoen, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.