Hoe werkt Ringworm Spread?

Een Besmettelijke Schimmel

Ringworm is een huidaandoening. Hoewel het kan lijken op vele gebieden, met inbegrip van uw nagels, het is ook vaak te vinden op de hoofdhuid. Het veroorzaakt ook "voetschimmel" en de beruchte "jock itch." In tegenstelling tot zijn naam, heeft ringworm niet uit een feitelijke worm.

Hoe Het wordt overgedragen

Ringworm wordt verspreid als een besmet persoon of dier raakt je. Het kan ook worden verspreid als je iets dat de besmette persoon of dier contact heeft gehad met aanraken. Katten zijn hoe groter de kans dier mee te nemen en doorgeven ringworm. Signalen dat je ringworm zijn: verkleurde nagels; rood, blistery hoofdhuid gepaard met kale plekken; en lichter of donkerder de huid.

Hoe te voorkomen en te behandelen ringworm

Vermijd het lopen op blote voeten op een gedeelde douche vloeren zoals die op sportscholen en openbare zwembaden. Gebruik geen borstels of kammen delen. Was kleding die je hebt net gekocht. Was beddengoed regelmatig. Om de behandeling van ringworm moet u een arts te zien, zodat hij of zij een-schimmel doden medicijnen kan voorschrijven. Het kan komen als een pil of crème. Let op dat u alle medicatie moet nemen, ook al wist voordat je klaar bent; anders kan ringworm terugkeren.