Hoe werkt Phentermine Oorzaak een positieve drugtest Resultaat?

Hoe Drug Tests Werk

Wanneer een drug van welke aard dan duurt het enige tijd volledig te verwerken en die uit het lichaam afvalstoffen. Gedurende deze tijd, worden de geneesmiddelen onderverdeeld in kleine verzamelingen van moleculen genaamd metabolieten. Deze metabolieten worden opgeslagen meestal in vetcellen, en ze geleidelijk lekken in de bloedstroom en uiteindelijk in urine. Dit is hoe het lichaam zelf van nature reinigt van drugs en andere stoffen. Metabolieten die door bepaalde categorieën van verboden drugs zijn goed geïdentificeerd, en sommige laboratoria gebruiken deze informatie om uit te voeren en te verwerken drugstesten. Wanneer een persoon neemt een drug test, moet hij een monster van een soort, meestal urine, bloed of haren in te dienen. Dit monster bevat sporen van de groepen van metabolieten in het systeem. Wanneer het monster wordt geanalyseerd, zijn de onderhavige metabolieten vergeleken met die bekende behoren tot de verschillende klassen van gereguleerde stoffen. Via deze methode kan labs werkgevers, overheidsinstellingen te helpen en andere relevante partijen te bepalen of bepaalde mensen zijn het nemen van bepaalde klassen van geneesmiddelen.

Phentermine's Overeenkomsten met Controlled Substances

Phentermine, hoewel juridisch met een recept, is geclassificeerd als een amfetamine. Het wordt meestal voorgeschreven aan mensen met obesitas wiens overgewicht vormt andere ernstige gezondheidsrisico's, en het werkt door het stimuleren van de hersenen, zodat gevoelens van honger zijn minder frequent en ernstig. De metabolieten verdreven door de afbraak van phentermine zijn structureel vergelijkbaar met die van andere amfetaminen, waaronder illegale degenen. Indien een persoon die is het nemen van phentermine neemt een drug test, zal hij waarschijnlijk te testen positief voor amfetaminen. Dit is mogelijk zelfs weken na een enkele dosis van fentermine.

Hoe voor te bereiden voor een Drug Test of You Take Phentermine

Als u het nemen phentermine juridisch met een recept en zijn verplicht om een ​​drugstest te leggen, kan de veiligste oplossing zijn om te worden upfront met alle belanghebbende partijen voorafgaand aan het nemen van de test. Als u uw phentermine recept aan de persoon of entiteit die de test als de kliniek personeel toedienen van het te onthullen, kunt u ervoor zorgen dat de testresultaten niet negatief zal beïnvloeden je voordat je zelfs meenemen. Je zou verwachten te hebben om uw recept als bewijs te produceren, echter. Als je een of andere reden aan de persoon of entiteit die de test uit de wetenschap dat je phentermine nemen te houden, moet u nog vertellen de drugstest kliniek voordat je ooit een monster. Hebben een openhartige discussie met de kliniek manager of personeel over de verwachting dat u positief voor amfetaminen zal testen en waarom je niet wilt dat de andere belanghebbende partijen om te weten. Vaak kunnen deze potentiële problemen vertrouwelijk worden opgelost tussen de indiener van het monster en het bedrijf uitvoeren van de test, maar waarschuwing vooraf is vaak nodig om dit mogelijk te maken. Wees voorbereid met een gedrukt exemplaar van uw recept bij de kliniek terecht voor dit gesprek.