Hoe werkt Oefening lagere bloeddruk?

Wat is een hoge bloeddruk?

Hoewel hoge bloeddruk komt veel voor, de oorzaken zijn onbekend. Hoge bloeddruk treedt op wanneer de slagaders zijn smal of vernauwd, waardoor je hart harder werken om zuurstof te leveren aan uw lichaam. U kunt een hoge bloeddruk jarenlang hebben geven zonder dat fysieke symptomen. Toch kan een hoge bloeddruk leiden tot een verhoogd risico op een hartaanval en beroerte, dat is waarom het belangrijk is pro-actief over naar beneden brengen van hoge bloeddruk te zijn.

Lichaamsbeweging en hoge bloeddruk

Veel medicijnen bestaan ​​voor het verlagen van hoge bloeddruk, maar u kunt ervoor kiezen om een ​​meer natuurlijke aanpak van het verlagen van de bloeddruk te nemen. Oefening kan zo goed werkt als veel medicijnen voor het verlagen van de bloeddruk, en er zijn geen vervelende bijwerkingen. Bovendien kan oefening algehele gezondheid, met inbegrip van het reguleren van stemmingen en slaappatronen te verhogen. Je mag lichaamsbeweging alleen kiezen om hoge bloeddruk of in combinatie met een aangepast dieet, medicatie of andere levensstijl aanpassingen te behandelen.

Oefening versterkt je hart, wat betekent dat je hart niet zo hard te werken om bloed en zuurstof naar je lichaam. Als je hart niet zo hard aan het werk, de stress op je slagaders minder, het verlagen van uw bloeddruk. Daarnaast verricht helpt uw ​​gewicht, hetgeen een andere factor die bijdraagt ​​aan een hoge bloeddruk. In sommige gevallen, regelmatige lichaamsbeweging volstaat om de bloeddruk te verlagen zonder medicatie.

Hoe je het maximale effect Get

De gunstige effecten van lichaamsbeweging alleen zolang je houden een oefening routine voort te zetten, zodat oefening moet een deel van je leven te hoge bloeddruk op lange termijn te behandelen. Hoewel de versterking en stretching oefeningen zoals krachttraining of yoga nog andere voordelen voor de gezondheid, moet u onder meer aërobe oefening in uw regime om de bloeddruk te verlagen. Aerobic oefening omvat zwemmen, touwtje springen, wandelen, joggen, fietsen, traplopen of iets anders dat je hart krijgt sneller kloppen.

Oefening hoeft niet over te nemen van uw leven voor u om te zien en te voelen de voordelen ervan. U moet ten minste 30 minuten van aërobe oefening in uw dagelijkse routine. Dit betekent niet dat je een sportschool aan te sluiten of meld je aan voor aerobics lessen, hoewel deze kan nuttig zijn bij het onderhouden van uw motivatie. Stofzuigen van de vloer, het beklimmen van trappen en het nemen van stevige wandelingen zijn allemaal aerobic.

Logeren veilig

Als oefening is niet een vast onderdeel van je leven, zorg ervoor dat uw lichamelijke activiteit geleidelijk te verhogen. Praat ook met uw arts als u een hartaanval of andere hartproblemen hebt gehad of als je begint een oefening routine na de leeftijd van 40. Bovendien stopt de activiteit en raadpleeg uw arts als u pijn op de borst, moeite met ademhalen , of duizeligheid of flauwvallen. Door het verblijf veilig, kunt u toegang tot de aanzienlijke voordelen voor de gezondheid van de oefening met weinig tot geen vervelende bijwerkingen.