Hoe werkt Mineral Oil Werk om weeën op te wekken?

De gevolgen van Mineral Oil

Minerale olie is een bijproduct van aardolie destillatie. Het wordt gebruikt in baby-olie en als een licht smeermiddel en laxeermiddel en is verkrijgbaar in drogisterijen. De irriterende effecten van minerale olie in de darm ook de neiging om de baarmoeder, die dicht irriteren. Buikkrampen veroorzaakt door het gebruik van minerale olie veroorzaken samentrekkingen van de baarmoeder, als de baby term en de baarmoederhals zacht. Castor olie en pruimensap een soortgelijk effect hebben.

Het gebruik van laxeermiddelen door vrouwen om arbeid te stimuleren is een eeuwenoude praktijk die is populair vandaag de dag, omdat standaard verloskunde vaak ingrijpt wanneer de zwangerschap verder dan 40 weken zwangerschap. Moeders liever huismiddeltjes proberen voordat ze worden onderworpen aan meer invasieve ziekenhuis procedures. Veel artsen zullen adviseren laxeermiddelen en andere redelijk veilige methoden om arbeid thuis beginnen.

Verwacht Resultaten In Six Hours

Als het gaat om te werken, zal het volledige effect van minerale olie ontstaan ​​zes uur na inname, dus als de arbeid niet kan starten, dan is het niet gaat gebeuren. Als de weeën optreden, wachten om te zien of ze doorgaan en sterker voordat haasten naar het ziekenhuis. Ze kon stoppen wanneer het effect van de minerale olie verdwijnt.

Neem minerale olie in de Ochtend

Twee gram van minerale olie eerste ding in de ochtend, na een goede nachtrust is, is de beste tijd om dit laxeermiddel te gebruiken om arbeid te stimuleren. Op die manier, de moeder is minder waarschijnlijk uitgeput te raken als ze niet leveren tot 's nachts.

Waarschuwing

Raadpleeg uw zorgverlener alvorens minerale olie om de arbeid te beginnen. De laxerende werking van minerale olie kan zeer sterk, en kan de zak van de wateren te breken. Als dit gebeurt wanneer ontlasting wordt krachtig uitgestoten, bestaat het gevaar dat bacteriële infectie aan de baby worden doorgegeven.

Voortgezet gebruik van minerale olie blokkeert de opname van voedingsstoffen, zoals vitamine B en vitamine A, D, E en K. Het wordt aanbevolen voor slechts kortdurend gebruik.

Het gebruik van minerale olie induceren arbeid leidt tot diarree, waarbij uitdroging kan veroorzaken. Vloeistoffen moeten worden vervangen met veel water, sap, kruidenthee, of sportdranken.