Hoe werkt Medicare PDP werken?

Hoe werkt Medicare PDP werken?

De Medicare Prescription Drug Plan (POP) is een soort verzekering die helpt iedereen met Medicare geld te besparen door het verstrekken van de dekking voor geneesmiddelen op recept, of generieke of merknaam. Dus als je dure recepten of nodig hen in de toekomst, kan Medicare PDP helpen verzorgen van uw behoeften.

Aan de Covered

Ook al hebben Medicare komt u in aanmerking voor het plan, is er nog een proces om te worden gedekt. Ten eerste, moet u ten minste drie maanden verlegen van uw 65e verjaardag in aanmerking te komen. Het is in uw belang om mee te doen wanneer u in aanmerking komt. Zo niet, dan zou je kunnen worden bestraft en het gezicht van onnodige out-of-pocket kosten.

U kunt zich aanmelden met een Medicare voorschrift drug plan, een Medicare Advantage Plan of een andere Medicare Health Plan dat je kan dekken. Zorg ervoor dat op de voet te vergelijken plannen bij het nemen van een besluit over de dekking. Gelukkig wordt de inschrijving per jaar aangeboden, dus je hebt de mogelijkheid van het veranderen van de plannen indien nodig. Bovendien, in gedachten houden dat, afhankelijk van het plan, uw premie, eigen risico en co-betaling zal variëren.

Het vragen om hulp

Details van de dekking kan fluctueren van plan om te plannen. Dit heeft invloed op de kosten, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen uw behoeften zal worden voldaan volgens het plan dat u kiest. Als je niet kan veroorloven een bepaald plan, maar behoefte aan specifieke dekking, kan je in aanmerking komen voor bijstand - wat kan resulteren in Medicare het verzorgen van het grootste deel van uw kosten. Om hulp te ontvangen, moet u voldoen aan bepaalde criteria en invullen van een aanvraag. De applicatie kan online of per post worden afgerond.

Voordelen

Naast het leveren van betrouwbare medicijnen dekking, Medicare PDP helpt set angsten om te rusten. Dat komt omdat veel levens hangen af ​​van het verkrijgen van de juiste medicatie. Niemand zou moeten gaan door mentale stress of zorgen over medicatie wordt ontzegd. Medicare PDP biedt rust tegen een betaalbare prijs.

Bovendien, het krijgen van uw recept is zo makkelijk en handig met Medicare PDP. Afhankelijk van uw dekking, zou je eventueel hebt je medicijnen verstuurd naar uw huis. Of, als je naar een apotheek te bezoeken, veel apotheken zijn in hetzelfde netwerk met Medicare PDP. Dit zorgt ervoor dat je kunt krijgen wat je nodig hebt wanneer je het nodig hebt.