Hoe werkt Low Blood Sugar invloed op je?

Hoe werkt Low Blood Sugar invloed op je?

Introductie

Wanneer veel mensen denken van suiker, ze denken van de schadelijke dingen die te veel suiker kan veroorzaken, zoals obesitas. Maar suiker is een belangrijk aspect van uw dieet dat het lichaam functie helpt. Suiker is verantwoordelijk voor een belangrijk product genaamd glucose die wordt gebruikt om energie op te wekken. Zonder dat, je lichaam wordt langzaam hypoglycemie, en als uw bloedsuikerspiegel te laag blijft te lang, zul je niet overleven.

Epinefrine

De eerste tekenen van lage bloedsuikerspiegel ontstaan ​​grotendeels als gevolg van het hormoon adrenaline. Epinefrine wordt vrijgegeven door de bijnieren, boven je nieren gelegen. Deze release gebeurt zodra je bloedsuikerspiegel daalt tot onder normaal en veroorzaakt een verhoogde angst, stress, trillen en prikkelbaarheid. Het verhoogt ook je hartslag aanzienlijk. Dit zijn alle begin tekenen van hypoglykemie als gevolg van een lage bloedsuikerspiegel.

Glucose beroving

Als uw lichaam is zonder adequate hoeveelheden glucose voor een langere periode, kan je hoofdpijn krijgt, en moeite met concentreren en geconcentreerd te blijven. Uiteindelijk, indien onbehandeld te lang, glucose ontbering kan toevallen, coma en zelfs de dood veroorzaken.