Hoe werkt Leukemie Start?

Een van de grootste gezondheidsproblemen in ons land vandaag de dag is kanker. Deze gevreesde ziekte treft mensen van alle leeftijden uit alle lagen van het leven, en het kan lastig te behandelen zijn. Leukemie feite verwijst naar een groep van kankers behandeling van het bloed of beenmerg. Vier types leukemie bestaan, afhankelijk van of het ontstaan ​​acuut of chronisch, en welke cellen de kanker beïnvloedt. Daarom wordt leukemie typisch aangeduid als hetzij acute lymfocytische, acute myelogene, chronische lymfocytische of chronische myelogene.

Hoe leukemie begint mede afhankelijk van het type leukemie aanwezig. Alle kankers gepaard gaan met een abnormale cel in het lichaam die begint om meerdere snel, verdringen de normale cellen met onvolwassen kankercellen. Met leukemie, abnormale celgroei specifiek voor beenmergcellen, maar kan een beetje verschillen welke type. In lymfatische leukemie, de beenmergcellen die worden verondersteld om de lymfocyten te vormen, een type witte bloedcel, worden beïnvloed. In myelogene leukemie, beenmergcellen verantwoordelijk voor het vormen van rode bloedcellen, bloedplaatjes, en bepaalde andere witte bloedcellen worden aangetast. Kortom, leukemie begint wanneer abnormale cellen in het beenmerg beginnen te prolifereren.

Eenmaal leukemie begint, verschilt de progressie basis van het type. In de acute vormen van leukemie, kankercellen snel overtreffen normale cellen, waardoor een snelle progressie van de symptomen. De proliferatie van kankercellen dient te verdringen de normale cellen geproduceerd in het beenmerg. Een afname van lymfocyten en andere witte bloedcellen leidt tot een verhoogd risico op infecties, terwijl een vermindering van de rode bloedcellen leidt tot anemie en een afname van bloedplaatjes aan tot zwaar bloeden te vergroten. Bij chronische lymfatische leukemie, zijn er te veel abnormale lymfocyten gevormd, verzwakking van het lichaam van de immuunrespons. Bij chronische myeloïde leukemie, het aantal rode bloedcellen daalt licht, terwijl de witte bloedcellen en bloedplaatjes voortdurend te vergroten, wat ernstige bloedarmoede problemen na verloop van tijd kan leiden. Typisch, de chronische vormen van leukemie, terwijl ernstige, niet zo direct levensbedreigend als acute vormen.

Naast de symptomen die een bloedonderzoek presenteren mensen met leukemie kan ook samen met andere symptomen veroorzaakt door leukemie. Deze kunnen bestaan ​​uit de typische symptomen van kanker van gebrek aan energie, nachtelijk zweten en kortademigheid. Ook kan leukemie ongebruikelijke blauwe plekken, trage genezing van wonden of overmatig bloeden, rode vlekken op de huid, en bot-en gewrichtspijn veroorzaken. Behandeling varieert door het type van leukemie aanwezig, en kunnen onder meer chemotherapie, stamceltransplantatie en drugs.