Hoe werkt Knoflook versnellen de stofwisseling?

Knoflook, ook wel de 'stinkende roos', is een witte lamp met een papier-achtige huid die de teentjes knoflook in de lamp bedekt. Het biedt vele voordelen voor de gezondheid voor de consument, en er is discussie over precies hoe knoflook versnelt het metabolisme van een persoon. Sommige studies geven aan het vermogen van dat knoflook om gifstoffen te verwijderen en de bloedsomloop te verbeteren kan een manier zijn om de snelheid van de stofwisseling, maar het onderzoek is niet overtuigend. Er is veel bewijs dat de gezondheidsvoordelen van knoflook controleert.

Gewicht-verlies voordelen

Vermogen knoflook om toxines uit het lichaam en filter bloedsomloop te verbeteren is algemeen bekend in de medische gemeenschap. Als toxinen bouwen in het lichaam, ze bijdragen aan het gevoel van traagheid die kunnen worden verergerd door slechte bloedsomloop. De totale cumulatieve effecten van deze traagheid is aangetoond dat het metabolisme vertragen en bijdragen aan andere gezondheidsproblemen, waaronder beroerte. Het toevoegen van knoflook aan het dieet helpt boost algehele welzijn. Als een gewichtsverlies steun, wordt het best gebruikt in combinatie met een gezond dieet en lichaamsbeweging, en met zijn vermogen om gifstoffen te reinigen en de bloedsomloop te verbeteren, die vaak leidt tot een betere motivatie om te beginnen en de stok met een oefening regime.

Verbruik

De meest voorkomende manier om knoflook te consumeren is als additief in voedingsmiddelen. Veel recepten raden het gebruik van knoflook om zout in de keuken, die het extra voordeel van het verlagen van de inname van natrium is vervangen. Gesneden of gehakte knoflook bollen worden vaak toegevoegd aan stoofschotels, gebraad en pasta's. Knoflookpoeder, die is gemaakt van gedroogde en gemalen knoflook, kan worden vervangen. Knoflook helpt ook een voller gevoel na een maaltijd, en kan helpen onderdrukken de eetlust. Voor lijners die niet de smaak van knoflook aangenaam kan vinden, zijn er knoflook capsules verkrijgbaar in zowel reguliere als reukloos vorm.

Andere toepassingen

Knoflook is ook nuttig voor het doden van bacteriƫn die voedselvergiftiging kunnen veroorzaken, en kan ook helpen verlichten algemene buikpijn. Dit komt door de aanwezigheid van zwavelverbindingen in het kruid. Knoflook bevat ook veel aminozuren, mineralen (waaronder mangaan) en vitaminen (waaronder vitamine B6 en C). Sommige onderzoekers hebben ontdekt dat knoflook kan helpen verminderen hoog cholesterolgehalte en knoflook is aangetoond dat zij potentieel in de bestrijding van kanker, hoewel studies onvolledig. Tijdens de Tweede Wereldoorlog, werd knoflook gebruikt om wonden vanwege de antibiotische eigenschappen te behandelen. Knoflook bevat een stof genaamd allicine, die effectief zijn in het bestrijden van 23 soorten bacteriƫn is. Knoflook is ook effectief in het voorkomen beroertes.