Hoe werkt Individuele Counseling Affect mishandelde vrouwen?

Hoe werkt Individuele Counseling Affect mishandelde vrouwen?

De mentale gebied van de gezondheidszorg heeft vrouwen die het slachtoffer zijn van intieme-partnergeweld geïdentificeerd door hun weergave van psychische klachten en tekenen. Lichamelijk en geestelijk mishandelde vrouwen vertonen vaak mishandelde vrouw syndroom (BSW), een soort van post-traumatische stress-stoornis. De voorwaarde maakt het moeilijk voor vrouwen om de ernst van hun situatie te erkennen, hulp te zoeken en controle over hun leven te krijgen. Gezondheidszorg en rechtshandhaving professionals, familie, vrienden en de gemeenschap agentschappen kan ondersteuning en middelen voor vrouwen met BSW, met inbegrip van individuele counseling of therapie.

Betekenis

Naar schatting 1-2.000.000 vrouwen in de Verenigde Staten worden geslagen door hun man per jaar. Vrouwen van alle sociaal-economische niveaus kan het slachtoffer van de geestelijke of lichamelijke mishandeling die leidt tot BSW vallen. De ene helft tot 75 procent van alle aanvallen tegen vrouwen worden begaan door hun partners. Mensen die zijn opgegroeid in gezinnen waar hun moeders werden mishandeld hebben meer kans om hun eigen vrouwen misbruiken, volgens Medical Dictionary Mosby's.

Identificatie

Behandeling die symptomen van BSW-adressen is van cruciaal belang. Deze symptomen zijn onder intrusieve herinneringen van traumatische gebeurtenissen, hoge niveaus van angst, vermijding en emotionele afstomping, ontwrichtende interpersoonlijke relaties, lichaam beeldvervorming of klachten en seksuele intimiteit kwesties, volgens een 7 juli 2009, artikel in Psychiatrische Times. Individuele therapie of groepstherapie plaats stellen is aanbevolen, althans aanvankelijk, volgens het artikel.

Veiligheid

Een van de eerste stappen om het helpen van een mishandelde vrouw terug te krijgen is om haar te interviewen één-op-één. Zonder de aanwezigheid van het misbruik partner, de zorgverlener, maatschappelijk werker, kunnen psychiatrische professioneel of even gekwalificeerde individuele haar helpen vormen een veiligheidsplan, omdat de dader is niet onmiddellijk aanwezig is en in staat om te intimideren of te beïnvloeden haar reacties. Zelfs bij afwezigheid van de man, is het gebruikelijk voor haar te voelen alsof hij de kamer met haar.

Vertrouwelijkheid

Het is belangrijk voor de arts om grenzen te stellen tussen henzelf en de mishandelde vrouw, om haar te helpen zich veilig voelen. Het gaat om vragen haar om toestemming om haar aan te raken, notities schrijven over haar reacties, en vraag haar persoonlijke vragen. Individuele begeleiding houdt in een positie van voorrecht waar informatie is vertrouwelijk. Binnen het, moet het duidelijk zijn voor de mishandelde vrouw dat ze niet zal worden benut zijn.

Bevestiging

Individuele begeleiding moet de vrouw de sterke punten, die haar zal helpen zichzelf en anderen weer vertrouwen te benadrukken, volgens het artikel in Psychiatrische Times. Daarnaast is het benoemen van haar toestand als BSW zou kunnen helpen haar te accepteren dat er niets abnormaals over haar. Onderwijs over haar toestand en de impact van misbruik zal haar ook helpen. Nadruk op wat ze heeft gedaan om zichzelf te beschermen tegen de misbruiker en haar te laten weten dat ze geen schuld treft, zal haar helpen valideren en het creëren van een rapport dat stelt haar om haar verhaal te vertellen.