Hoe werkt het lichaam te verwijderen Triglyceriden?

Triglyceriden: goed voor je?

Het woord "triglyceride" is meestal niet positief gebruikt in discussies over hart-en vaatziekten en diabetes. Artsen worden bezorgd over het triglyceride niveaus bij patiënten met deze voorwaarden. Toch zijn ook triglyceriden goed voor je. Dus hoe werkt het lichaam omgaan met overtollige triglyceriden?

Wat zijn triglyceriden?

Triglyceriden zijn een chemische verbinding gemaakt van vette acids.They vormen het merendeel van het vet dat de mensen te verteren. Wanneer het lichaam verbrandt de calorieën het nodig heeft voor energie en heeft restjes, het hen transformeert in triglyceriden en slaat ze in vetcellen voor toekomstig gebruik. Op deze manier, triglyceriden zijn belangrijk voor uw gezondheid. Echter, het hebben van te veel triglyceriden in je lichaam kan een grote bijdrage leveren aan het metabool syndroom, dat er een risico voor diabetes en hart-en vaatziekten. Experts op de American Heart Association zeggen dat een triglyceride niveau van meer dan 150 mg hoog wordt beschouwd.

Normale stofwisseling en Bewegen

Het lichaam krijgt ontdoen van triglyceriden door middel van regelmatige metabolisme als alle organen werken op een normaal niveau. In normale stofwisseling, waarbij de enige calorieën is wat wordt gebruikt door het lichaam worden overtollige triglyceriden gecombineerd met afval in de dunne darm.

Regelmatige lichaamsbeweging kan ook te ontdoen van overtollige triglyceriden. Oefening die calorieën verbrandt dan wat je lichaam normaal gesproken gebruikt veroorzaakt een chemische omzetting in triglyceriden. Oefening verandert ze in acetyl CoA, een chemische stof wordt gebruikt voor de productie van energie. Acetyl wordt gecombineerd met zuurstof, die dan koolstofdioxide en water dat wordt verbrand in beweging.

Helping Your Body

De grootste bijdrage aan overtollige triglyceriden is obesitas. Naast lichaamsbeweging, kan het aanpassen van je dieet ook je lichaam te helpen bij het wegwerken van triglyceriden. Je lichaam moet nog suiker en complexe koolhydraten die kan worden gevonden in fruit, groenten en peulvruchten. Verwerkte suikers en koolhydraten, maar kan je lichaam de bloedsuikerspiegel spike maken en beginnen met het opslaan van het in je vetcellen. Het wegwerken van snoep en verwerkte koolhydraten (die kan worden gevonden in de glucosestroop en bijna elk ingrediënt dat eindigt op "-ose") en het vasthouden aan de 'goede' suikers kunnen uw lichaam helpen zichzelf te ontdoen van overtollige triglyceriden. Transvetten moeten ook worden geëlimineerd.