Hoe werkt het lichaam te scheiden Fat?

Hoe werkt het lichaam te scheiden Fat?

Het National Institute of Health stelt dat er 3500 calorieën in een pond vet. Dus het creëren van een 3500 calorie tekort is vereist om die pond te verliezen in een week. Maar waar komt het vet heen?

Fat Overzicht

Volgens tieners Health, vetten (ook wel lipiden) zijn voedingsstoffen in voedsel dat het lichaam gebruikt als brandstof en zenuwweefsel en hormonen bouwen. Wanneer vetten niet worden in deze drie manieren worden zij opgeslagen als risico voor later gebruik. Als je meer calorieën verbranden dan je eet, je lichaam kan zo haar bijzondere reserves - vetcellen - en begint om ze te verbranden.

Vetafbraak

Mayo Clinic voedingsdeskundige Katherine Zeratsky, RD, LD, legt uit dat vetcellen zijn opgebouwd uit triglyceriden (glycerol en drie vetzuurketens). Als je lichaam verbrandt vet cellen, zijn deze verbindingen afgebroken en gebruikt voor energie door katabolisme, of de afbraak van complexe moleculen in eenvoudigere, hetgeen de introductie van energie. De overige verbindingen worden geabsorbeerd in de lever, nieren en spierweefsel en gebruikt als energie en bouwstenen.

Afval excretie

Wat wordt niet gebruikt voor energie blijft in de vorm van kooldioxide en water en wordt uitgescheiden als afval. Het water komt vrij als zweet of urine, en de kooldioxide wordt uitgeademd via de longen.