Hoe werkt het fruit dieet werken?

Fruit en uw dieet

Fruit is een essentieel onderdeel van een gezonde, evenwichtige voeding. Al jaren, het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA) heeft beweerd de behoefte aan twee tot vier porties fruit per dag voor de "gezondheid en het onderhoud" van het lichaam. Er is een reden dat mensen ooit gezegd dat "een appel per dag houdt de dokter weg." Fruit biedt tal van voedingsstoffen, zoals vitamine C, kalium, foliumzuur en voedingsvezels, die kunnen helpen bij het verminderen van het risico op beroerte, type 2 diabetes, hartziekte, hoge bloeddruk en zelfs sommige vormen van kanker. Maar hoe zit het met een dieet plan dat uitsluitend bestaat uit fruit?

Hoe het werkt

Zoals bij elk dieet, het fruit dieet is een dieet plan waarin u beperken het voedsel dat je eet - in dit geval, de categorie levensmiddelen - door het beperken van uw verbruik tot de bepalingen die ofwel strikt of losjes vallen binnen de food groep van fruit. Door dit te doen, je onvermijdelijk de hoeveelheid calorieën je verbruikt in een bepaalde dag te verminderen.
Wanneer u lager uw calorie-inname, je verliest gewicht. Niet dat er geen voordelen om een ​​dieet rijk aan fruit, veel van het voedsel in deze groep zijn gevuld met waardevolle vitaminen, mineralen, antioxidanten en enzymen. Maar de daling dagelijkse calorie-inname is een van de belangrijkste onderdelen van het fruit dieet. Meestal zult u uw inname van voedsel naar beneden dalen tot ongeveer 1.500 calorieën per dag.

De Food

Afhankelijk van welk fruit dieet bent u op, de voedingsmiddelen die deel uitmaken van dit soort eten regime zal variëren van plan om te plannen. Sommige vruchten diëten zijn beperkt tot strikt die voedingsmiddelen die gewoonlijk gedefinieerd als fruit, zoals appels, sinaasappels, pruimen, perziken en peren, een paar te noemen. Andere diëten hebben een veel ruimer toepassingsgebied in hun selectie van "vruchten", waarin gerechten niet in tegenstelling tot zaden, noten, granen, peulvruchten en groenten die loskomen van een bloei. Er zijn ook plannen die uitsluitend op producten geïdentificeerd en gekarakteriseerd als biologisch concentreren. Het maakt niet uit wat voor soort fruit dieet u te abonneren op, moet u begrijpen het restrictieve karakter, vooral voor langere perioden, waarin u het plaatsen van uw lichaam, zowel met variatie en voeding.

De voordelen

Abonneren op een dieet dat uitsluitend bestaat uit vruchten heeft wel zijn voordelen. Zoals eerder vermeld, kan een verhoging van uw consumptie van fruit alleen helpen in de gezondheid en verzorging van uw lichaam en kan het risico van vele chronische ziekten te verminderen. Maar fruit, en een voeding geheel uit deze voedingsmiddelen kan ook fungeren als een detoxifier voor het systeem. De makkelijkste manier om te denken van het fruit dieet is als een soort fast uit eiwit. Wanneer u elimineren eiwit uit je voeding, je waardoor het lichaam de kans om zichzelf te ontdoen van de afvalstoffen en gifstoffen in verband met eiwit. Plus, vruchten hebben de neiging van het verlaten van ons lichaam veel sneller dan veel andere voedsel dat we eten. Hun voedingsstoffen worden opgenomen in ons systeem en vervolgens worden verwijderd uit ons lichaam.

De Voorzorgsmaatregelen

Met een soort van dieet, zul je lopen in sommige voorzorgsmaatregelen en mogelijke gezondheidsproblemen. Het fruit dieet is niet anders. Naast het feit dat je af en toe een aanval van diarree, die met langere perioden kan leiden tot uitdroging kan optreden, moet u ook een tekort aan bepaalde voedingsstoffen wordt terwijl u te abonneren op dit soort eten regime. Zorg ervoor dat u bent in staat om te identificeren en omvatten bronnen van calcium, ijzer, eiwitten, vetten en vitamines B12 en D aan uw dieet echt evenwicht.

Een laatste woord

Als u van plan bent op het proberen van de fruit dieet, het is echt het beste om te doen het alleen voor een korte periode van tijd (ongeveer 3 dagen) vooral als een manier om je lichaam te ontgiften, de omvang ervan niet te krimpen. De beste en meest gezonde manier om een ​​dieet te benaderen als een manier van leven. Een goed uitgebalanceerd dieet is altijd uw beste weddenschap. U krijgt nog steeds om bijna alles wat je ooit hebt gegeten, gewoon met mate eten.