Hoe werkt het dieet Affect haargroei?

Hoe werkt het dieet Affect haargroei?

De bouwstenen van eiwitten

Hair is in feite niets meer dan dode eiwit. Tekorten aan eiwit kan abnormale dunner veroorzaken en vertraagt ​​het groeiproces helemaal naar beneden. Eiwitrijke voedingsmiddelen zoals eieren, kip, bonen, lever, vis, yoghurt en tofu worden geconsumeerd. Tarwekiemen en biergist maken ook goede toevoegingen aan een haar-gezond dieet.

Cafeïne to the Rescue?

Er is een groeiende hoeveelheid onderzoek waaruit blijkt dat cafeïne is zelfs goed voor de haargroei. Volgens een studie gepubliceerd door de International Journal of Dermatology, cafeïne blokkeert het hormoon DHT, die verantwoordelijk is voor mannelijke kaalheid en schade aan de haarfollikels. Haarmonsters werden genomen uit mannen en gecontroleerd in een laboratorium acht dagen, en werd aangetoond dat cafeïne consumptie haargroei 33 was verhoogd tot 40 procent.

Er zijn een aantal vitaminen die gunstig voor haargroei bewijzen. Sommige van deze zijn vitamine A, vitamine C, vitamine E, B-vitamines, biotine, inositol en betacaroteen. Deze vitaminen zijn te vinden in grote hoeveelheden in fruit en groenten; de meer kleurrijke beter, zonnebloemzaden die een goede bron van vitamine-E zijn, en lijnzaad.

Een goede manier om veel van deze voedingsmiddelen bij elkaar te krijgen is om ze op te nemen in een grote salade. Een kipfilet kan worden gegooid in voor een goede bron van eiwitten en dit kan een voedende follikel vriendelijke maaltijd vormen.

Haal de Vetten.

Essentiële vetzuren zijn goede vetten die het lichaam niet kan produceren, maar moet; vandaar het woord "essentiële". Gebrek aan essentiële vetzuren in het dieet kan leiden tot dof, bros haar dat verlies zal bevorderen. Omega-3 is een bijzonder soort van gezonde vet dat wordt gevonden in koud water vis zoals zalm, makreel en sardines.

Een goede bron van essentiële vetzuren pindakaas. Het is niet alleen een goede bron van gezonde vetten, maar het heeft ook een ruime hoeveelheid eiwit ook. Het opnemen van deze in het dieet voegt een dubbele dosis van haar groeiende potentieel.

Zuur van de lijst

Zure voedingsmiddelen zal een ramp zijn voor de haargroei. Dit zijn voedingsmiddelen die veel suiker, veel vet zijn en zijn zeer verwerkt. Ze veroorzaken een slechte bloedsomloop en moeten helemaal tot een minimum worden beperkt of vermeden. Voorbeelden van zure voedingsmiddelen zou cakes, koekjes, snoep, frisdrank, alcohol, fast food en gebakken goederen. Regelmatige inname van deze voedingsmiddelen doen een nummer op huidcellen en kan het lichaam te boeten haargroei van het haar te verzwakken.