Hoe werkt het dieet Affect Basal Metabolic Rate?

Hoe werkt het dieet Affect Basal Metabolic Rate?

Wat is een Basal Metabolic Rate?

Het basaal metabolisme is het in principe de hoeveelheid calorieën een persoon verbrandt in rust gewoon in leven te blijven. Dit telt hoeveel calorieën er nodig om al je lichaamsfuncties te onderhouden. Het is een verschillend bedrag voor elke persoon, en is afhankelijk van hoe actief die persoon, de fysieke conditie hij in ... evenals zijn genetische, geslacht, lengte, gewicht en leeftijd. Metabole tarieven langzaam naarmate we ouder worden. Dat verklaart waarom we dezelfde hoeveelheid en soorten voedsel niet kan eten zonder het verkrijgen van gewicht als we ouder worden.

Doet voedselinname Matter?

Omdat de metabole tarieven langzaam als we ouder worden, voedselinname zeker toe doet. De snelheid waarmee ons lichaam die calorieën bepaalt of het lichaam gebruikt of slaat het voedsel gegeten.

Eten minder veroorzaakt de stofwisseling te vertragen, hetgeen niet het gewenste effect. Echter, het eten van kleine, gezonde maaltijden om de 3 tot 4 uur houdt de matabollic tempo hoog. Het is belangrijk om verstandige voedingskeuzes zoals granen, fruit, groenten en peulvruchten te maken.

Kruidig ​​voedsel en hete kruiden is aangetoond dat de stofwisseling te verhogen. Het toevoegen van rode peper of curry om uw voedingsmiddelen kan u helpen uw stofwisseling te verhogen gemakkelijk.

De Oefening Connection

Als je serieus bent over het stimuleren van uw stofwisseling bent, zelfs wanneer u slaapt, oefening - in combinatie met goed eten keuzes - is de sleutel. Cardiovasculaire oefening op een dagelijkse basis is de makkelijkste en beste manier om basaal metabolisme te verhogen.

Een hoge stofwisseling is wat maakt het lichaam om te zetten in een lean, mean vet-vechtmachine.