Hoe werkt het Dean Ornish dieet werken?

Wie is Dean Ornish?

Dean Ornish is een arts die in de eerste claim to fame is dat hij is gekomen met een dieet dat lijkt de omkering van hart-en vaatziekten en blokkades aan het orgel te bereiken zonder een persoon die aan een chirurgische ingreep ondergaan, of om te gaan op een regime van drugs. Zijn dieet werkt doordat de natuurlijke vetverbranding mechanisme te werken op de hoogste efficiency.

Wat kunt u eten in zijn dieet?

De Dean Ornish dieet kun je zoveel mogelijk van de volgende categorieën levensmiddelen als je wilt eten: bonen en peulvruchten, fruit, granen en groenten. Een persoon op de Dean Ornish dieet kan eten ook beperkte hoeveelheden van niet-vette zuivelproducten en zelfs een aantal desserts die suikervrij zijn. De voeding verbiedt het gebruik van alle soorten vlees, vis, oliën, noten, suiker en alcohol. Vasthouden aan dit plan, zal je minder dan 10 procent van je calorieën uit vet afkomstig zijn, zonder de noodzaak om uw porties te volgen of om calorieën te tellen.

Waarom werkt het?

De Dean Ornish dieet werkt omdat de hoge vezelgehalte van het voedsel dat je eet zal de opname van voedsel te vertragen in uw systeem. Bovendien, het houdt je bloedsuikerspiegel op een constant niveau. De combinatie van deze twee dingen kun je calorieën in een sneller tempo dan een normaal persoon die dezelfde hoeveelheid voedsel eet verbranden. Met andere woorden, de Dean Ornish dieet kunt u voldoende vol gevoel eten, maar met een voedingsanalyse dat een snellere stofwisseling bevordert, en dus extra gewichtsverlies.

Is er een addertje?

Het belangrijkste nadeel van de Dean Ornish dieet is het zeer beperkt menu moet je om uit te kiezen. Het is een gezonde voeding, maar degenen die niet gewend zijn aan een dieet dat hoofdzakelijk vegetarisch van aard kan de wilskracht te houden aan het niet hebben. Volgens Ornish's boek, "Eet Meer, minder wegen," zijn dieet vereist dat de gemiddelde persoon om de gebruikelijke inname van vet te verminderen met 30 procent. Zonder ook veranderen van iemands levensstijl met zowel oefening en meditatie omvatten, kan het dieet niet voor u werken.

Het dieet van de toekomst?

Naast het verbeteren van de gezondheid door het verlagen van de bloeddruk en cholesterol, heeft wat onderzoek aangetoond dat de Dean Ornish dieet ook de vooruitgang van bepaalde vormen van kanker kan verminderen als goed, en als gevolgd om de brief, kan een dag maken bepaalde medische procedures, zoals angioplastiek , achterhaald.