Hoe werkt Health Insurance werk voor de werklozen?

Stijgende werkloosheid Verhoogt het aantal onverzekerden

Met de stijgende werkloosheid, de kosten voor gezondheidszorg, en verzekeringspremies, meer mensen onverzekerd zijn en vertrouwen op de publieke gezondheidsprogramma's. Of een werkgever staakt ziektekostenverzekering, is werkgelegenheid beëindigd, of een persoon scheidt een echtgenoot die de verzekerde werknemer, nog steeds een individu kan in aanmerking komen voor een plan voor de gezondheidszorg, want er zijn ziektekostenverzekering opties beschikbaar voor de onverzekerden.

COBRA als een optie

COBRA dekking stelt individuen en hun rechthebbenden de mogelijkheid door te gaan op de groep gezondheidszorg plan van een werkgever ook na beëindiging van het dienstverband. Tijdelijke dekking kan doorgaan 18--36 maanden. Echter, om voor een persoon om zich te kwalificeren, een werkgever moet 20 of meer werknemers hebben. Iedereen die staat ingeschreven in een andere groep de gezondheid van plan is niet in aanmerking voor COBRA dekking te ontvangen. Sommige groep gezondheid plannen vereisen ook een wachttijd exclusief dekking voor reeds bestaande voorwaarden. De kosten voor de COBRA dekking omvat 100 procent van de verschuldigde premie plus 2 procent voor administratieve kosten. Hoewel COBRA dekking lijkt misschien duur, kan een individuele ziektekostenverzekering plan veel meer kosten.

Hulp van Medicaid

Medicaid is een programma gezamenlijk gefinancierd door de federale staat en de regeringen die medische zorg biedt aan personen die voldoen aan bepaalde criteria. Terwijl in aanmerking te komen eisen verschillen tussen staten, de kwalificatie individuen over het algemeen moet een laag inkomen en beperkte middelen. De medische diensten beschikbaar voor degenen die in aanmerking komen ook verschillen van staat tot staat. In sommige gevallen, als de mensen die hun baan verliezen of het aantal uren dat ze werken verminderd en kan niet meer veroorloven om de premies voor hun huidige ziektekostenverzekering plan (met name COBRA premies) te betalen, kan Medicaid helpen betalen de premie zelfs als een individu niet anders kwalificeren voor het Medicaid-programma. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor hulp contact op met de EHBO-post-kantoor in uw regio.

Andere Health Insurance Opties aangeboden door vele staten

Veel landen bieden nu high-risk verzekering zwembaden, die de gezondheidszorg beschikbaar zijn voor mensen die anders niet in aanmerking komen voor de dekking van de ziektekostenverzekering te maken. Deze openbare programma's worden vastgesteld door de staten zodat bepaalde onverzekerbare individuen die zijn vastgelegd door particuliere verzekeraars hebben zich kan ziektekostenverzekering dekking te verkrijgen. Mensen die in aanmerking komen zijn onder degenen die al door andere zorgverzekeraars hebben verworpen; hebben gehad ziekteverzekering voordelen verminderd of bepaalde medische aandoeningen uitgesloten; hebben een kwalificerende gezondheidstoestand; of zijn onvrijwillig beëindigd van een andere ziektekostenverzekering plan. In sommige staten de inschrijving is beperkt op basis van de beschikbaarheid van middelen. Omdat veel van deze staten de inschrijving moeten beperken, is het noodzakelijk geworden om de wachtlijsten te vestigen. Andere landen bieden de mogelijkheid van het omzetten van een groep gezondheid van plan om een ​​non-beleid van de groep. In de meeste gevallen, conversie beleid zijn duurder en hebben niet dezelfde voordelen die onder de voormalige groep gezondheid plan van een persoon te bieden. Het belangrijkste voordeel van het kiezen van een conversie beleid is dat een persoon niet naar beneden kan worden gedraaid voor de dekking, en het beleid kan geen nieuw vooraf bestaande aandoening uitsluiting periode omvatten. Wetten die conversie beleid kan ook verschillen van staat tot staat. Neem contact op met het kantoor uw staat verzekering commissaris voor aanvullende informatie die specifiek zijn voor uw staat.