Hoe werkt Haal meer Sleep Help je maag vet?

Hoe werkt Haal meer Sleep Help je maag vet?

Uw training routine en dieet zijn onder controle, maar dat hardnekkige buik vet zal gewoon niet toegeven. Het lijkt erop dat je doet alles goed, maar je zou kunnen missen een laatste component van het vet verlies vergelijking - slaap. Terwijl u misschien niet meteen denken van wel, slaap speelt een grote rol in hoe succesvol je bent in het verslaan van de bult, en het krijgen van meer van zou kunnen leiden tot een snellere vooruitgang.

Honger

Wanneer je missen op de slaap, je meer eet. Als je moe voelt en je bioritme niet synchroon lopen, heb je hogere niveaus van het hormoon ghreline, schrijft trainer Jennifer Cohen van No Gym vereist op de "Forbes" magazine website. Verhoogde ghreline productie maakt je hunkert naar suiker en junkfood, die niet goed zijn voor je taille.

Cortisol

Cortisol is een hormoon, vaak bekend als het stresshormoon. Dan moet je wel cortisol voor de regulering van de stofwisseling, de bloeddruk en het immuunsysteem, maar te veel kan schadelijk zijn. Wanneer u de slaap niet hebben, produceert je lichaam meer cortisol dan wanneer je goed bent uitgerust. Cortisol kan rechtstreeks van invloed zijn vet te krijgen, met name rond je buik, volgens Christine Maglione-Garves en Dr. Len Kravitz van de Universiteit van New Mexico. Diep buikvet heeft vier keer meer cortisol receptoren dan onderhuids vet vlak onder de huid, wat betekent dat een hoge cortisolspiegel kan je buikvet te krijgen.

Fat Loss vs. Weight Loss

Calorieën niet de enige belangrijke factor in het verliezen van buikvet. Een studie gepubliceerd in een 2010 editie van de "Annals of Internal Medicine" hebben aangetoond dat slaaptekort invloed heeft op de hoeveelheid vet je verliest. De deelnemers werden op een beperkte calorie dieet gezet en toegestaan ​​is zeven en een half of acht en een half uur slaap. Gewichtsverlies vergelijkbaar tussen beide groepen, maar de groep slapen meer een veel hoger percentage van vetverlies, terwijl de slaaptekort groep verloor meer vetvrije massa. Als je wilt om vet te verliezen en spieren te behouden, slapen meer is het antwoord.

Overwegingen

Terwijl het krijgen van meer slaap zal waarschijnlijk niet veel van een directe impact op de maag vet in het bijzonder hebben, de bar van het cortisol-verbinding, slapen meer zou kunnen helpen je verliest meer totaal vet, zowel direct als indirect. Het krijgen van een paar extra uren in bed elke week kan u ook meer energie, wat resulteert in een hogere motivatie niveaus en een toegenomen enthousiasme voor training, betekent dat je harder moet werken in de sportschool en meer calorieën verbranden.