Hoe werkt een Wart ontwikkelen?

Hoe werkt een Wart ontwikkelen?

Droge Huid

Wanneer huid droog, is het veel meer vatbaar voor splitsing. Droge voeten, vooral de zolen van de voeten, zijn een goed voorbeeld van een gebied dat kan erg droog, dan kraken. Omdat wratten zijn virale, scheuren of breuken in je huid kan het virus een deuropening in te geven - waar het kan dan plant zelf.

Waar "Pick Up" een wrat?

Wratten kan overal worden opgehaald, maar worden meestal gevangen in de openbare ruimte die een soort van uitkleden vereisen - zoals kleedkamers of op zwembaden, bijvoorbeeld. Mensen zijn meer geneigd zijn om hun blote voeten (of andere blote delen van hun lichaam) op de vloer of tegen een muur of op de grond te zetten - en als een scheur, barst of breuk in de huid gebruik maakt, de wratten veroorzaakt virus kan "hop" rechts in.

Seksuele activiteit

Een vorm van wratten - genitale wratten - is geclassificeerd als een seksueel overdraagbare aandoening, omdat het zo zeer besmettelijk en gemakkelijk doorgegeven via geslachtsgemeenschap. Enkele maanden na de eerste seksueel contact, worden de wratten ontworpen werd genoeg om zichtbaar te zijn.

Diabetes Mellitus

Deze toegebracht met diabetes mellitus zijn meer vatbaar voor wratten, vooral als de zweren die hiermee vergezeld niet toegestaan ​​om een ​​of andere reden, volledig genezen. Een zere is een "zwakke plek" op je huid - vaak de presentatie van een gateway voor een virus om zijn weg naar binnen vinden.