Hoe werkt een sedentaire levensstijl Affect het risico op osteoporose?

Hoe werkt een sedentaire levensstijl Affect het risico op osteoporose?

De meeste mensen associëren het grootste risico op osteoporose een dieet met weinig calcium. Hoewel dit probleem heeft, vergroot de kans op het krijgen van de ziekte, een sedentaire levensstijl ook gevaarlijk verhoogt het risico op het krijgen van osteoporose.

Bevestiging

Volgens de Hughston Health Alert, mensen die leiden een sedentaire levensstijl hebben een verhoogd risico op osteoporose lijden.

Oefening Geschiedenis

Het niveau van de oefening een persoon krijgt zijn hele leven beïnvloedt zijn kans voor het ontwikkelen van osteoporose. De Mayo Clinic meldt dat kinderen die niet lichamelijk actief zijn hebben niet dezelfde botdichtheid als actieve kinderen. Dit maakt ze meer kans om osteoporose te krijgen als volwassene.

Expert Insight

Het Nationaal Instituut van artritis en spier-en huidziekten vertelt de bezoekers van hun website die botten hebben beweging nodig om sterker te worden, net als spieren doen.

Aerobic Exercise

Zelfs eenvoudige oefeningen zoals wandelen, dansen en traplopen kan helpen voorkomen botverlies.

Gewicht-dragende oefening

Gewicht dragende oefeningen, ook wel weerstand oefeningen, ook een belangrijke rol spelen bij het afweren van osteoporose. Voorbeelden van dit soort oefeningen zijn het gebruik van vrije gewichten of weerstand bands.