Hoe werkt een Pinworm-infectie?

Hoe werkt een persoon te krijgen Pinworms?

Oxyuren zijn kleine, witte draad-size wormen die in de darmen van mensen leven. De 1/4-inch lang parasieten relatief onschadelijk maar kan vervelende jeuk. Ze worden oraal gecontracteerd wanneer pinworm eieren per ongeluk worden ingeslikt. Pinworm eieren zijn te klein om met het blote oog. Na pinworm eieren worden ingeslikt, ze naar de dunne darm waar zij uitbroeden en zich ontwikkelen tot larven. Als ze eenmaal volwassen zijn, in 2 tot 6 weken, verhuizen ze naar de dikke darm om te leven. Volwassen Oxyuren paren in de dikke darm. De vrouwelijke pinworm volwassen, reist door het rectum en legt haar eieren op de buitenkant van de anus van de persoon. Na het leggen van haar eieren, reist ze terug in de dikke darm. De eieren vasthouden aan de anus van de persoon, totdat ze uitkomen. Zodra ze uitkomen, ze komen binnen via de anus van de persoon om te gaan wonen in de darmen.

Hoe werkt een persoon Swallow Pin Worm Eieren?

Een persoon slikt pinworm eieren na een object dat de eieren op het heeft te raken. De eieren krijgen op de handen en wanneer de persoon zet zijn handen in zijn mond, de eieren te krijgen in zijn mond en hij ze slikt. Pinworm eieren kunt krijgen op voedsel na een persoon met pinworm eieren op zijn handen raakt het voedsel. De eieren kunnen buiten het lichaam leven ongeveer 2 weken. Een persoon kan Oxyuren contract van deelname aan orale seks met een persoon besmet met maden. Eieren die op anus van een persoon kan krijgen in de mond van de seksuele partner tijdens orale seks. Zelden, zijn pinworm eieren gevonden in de lucht, waar ze de mond bij inademing kunt invoeren.

Pinworm Herinfectie

Een persoon besmet met maden kan zichzelf reinfect, door krabben haar anus en het krijgen van pinworm eieren onder haar nagels. Pinworms onder de nagels kan worden overgedragen aan voedsel of voorwerpen. Maden, die onder de vingernagels kan ook worden overgedragen in de mond wanneer de persoon zet haar vingers in haar mond.

Symptomen van Oxyuren

Mensen die besmet zijn met Oxyuren mag geen symptomen helemaal. Sommige mensen doen ervaring jeuk in de anus gebied. Vrouwtjes kunnen ook het ervaren van jeuk in het vaginale gebied. Soms zijn mensen spot volwassen vrouwelijke Oxyuren die leggen eieren op de anus. Symptomen hebben de neiging om erger 's nachts wanneer Oxyuren het meest actief zijn.

Wie krijgt Pinworm Infecties?

Iedereen kan een pinworm infectie te krijgen. Pinworm infecties komen het meest voor bij kinderen van schoolgaande leeftijd, omdat ze de school dagen door te brengen in een afgesloten gebied rond veel kinderen, een aantal van die de meeste kans hebben een pinworm infectie. Pinworm infecties komen zeer vaak voor.

Behandeling

Een arts schrijft een recept geneesmiddel dat de maden doodt. Twee doses worden genomen 2 weken. Meestal elk lid van het huishouden wordt behandeld als een voorzorgsmaatregel, omdat pinworm infecties zijn zo besmettelijk. Alle kleding en lakens moeten worden gewassen om pinworm eitjes te doden.