Hoe werkt een persoon te krijgen Vertigo?

Hoe werkt een persoon te krijgen Vertigo?

Vertigo is een vorm van duizeligheid die optreedt wanneer iemand een verstoring in de balans of evenwicht ervaart. Het is geen ziekte zelf, maar een symptoom van een andere aandoening.

Soorten Gevoelens

De gevoelens geassocieerd met vertigo worden gekenmerkt door twee gevoelens: het gevoel van beweging, die subjectieve vertigo wordt genoemd; en de perceptie van de beweging, die is objectief vertigo.

Functies

Wanneer de in beweging is, worden signalen op een inrichting verzonden in het binnenoor genoemd labyrint. Zij worden dan getransporteerd door zenuwen naar de hersenstam en cerebellum, welke gebieden van de hersenen die evenwicht, onder andere functies uitvoeren. Vertigo optreedt wanneer dit proces wordt verstoord.

Oorzaken

Er zijn vele oorzaken van vertigo, waaronder ontsteking van het binnenoor, verminderde bloedtoevoer naar de basis van de hersenen, hoofdtrauma, migraine en akoestische neuroma, die goedaardige, goedaardige tumoren.

De Feiten

Er wordt geschat dat ongeveer 40 procent van de mensen in de Verenigde Staten ervaring vertigo ten minste een keer in hun leven. Het is iets meer voor bij vrouwen en stijgt met de leeftijd.

Preventie / Oplossing

Vertigo patiƫnten kunnen duizeligheid minimaliseren, het verbeteren van het evenwicht en vallen te voorkomen door deel te nemen in vestibulaire revalidatie therapie, die wordt uitgevoerd door een fysiotherapeut.