Hoe werkt een Ontgifting Foot Patch Work?

Hoe werkt een Ontgifting Foot Patch Work?

Origins

Ontgifting voetzolen zijn gebaseerd op theorieën van de reflexologie, een alternatieve geneeskunde die suggereert dat er gebieden in de voeten en handen die corresponderen met de verschillende delen van het lichaam. De pads bevatten homeopathische ingrediënten, zoals toermalijn en hout azijn, naast kruiden en boom extracten, die fabrikanten beweren zal gifstoffen te trekken uit het lichaam. De detox foot pads beweren ook te ondersteunen de bloedsomloop en het verbeteren van kwaliteit van de slaap.

Toepassing

Er zijn veel merken van ontgifting voet patches, maar de meeste werken op vergelijkbare wijze. Tijdens de eerste reiniging periode, wordt een voet pad toegepast op de zool van de voet elke nacht voor ongeveer vier weken. Degenen die ze voelen zijn blootgesteld aan meer giftige stoffen kunnen ervoor kiezen om 's avonds de toepassing uit te breiden of een pad aan beide voeten. Zodra de eerste reiniging periode voorbij is, wordt het onderhoud aanbevolen door het toepassen van een pad om de twee of drie weken.

Toxine verwijderen?

Na een nacht slaap, als de pad wordt verwijderd, gebruikers zullen merken verkleuring van de pad (van wit tot grijs-bruin) en een harde geur. De fabrikanten beweren dat dit bewijs van verwijdering van gifstoffen; Er zou echter ook het gevolg van vocht van het lichaam het reconstitueren van het hout azijn. De fabrikanten beweren ook dat de voet pad niet alle giftige stoffen bevatten, maar dat de verschillende homeopathische ingrediënten stimuleren het lichaam de natuurlijke verwijdering van gifstoffen systeem.