Hoe werkt een massage Help Spieren?

Hoe werkt een massage Help Spieren?

Muscle Relaxation

Heb je ooit gevoeld die oneindige krampen in spieren die je nog nooit hebt gebruikt? Of, heb je jezelf verwonden en vond het moeilijk om de sterkte in bepaalde delen van het lichaam terug te krijgen? Of, heb je lange dagen doorgebracht in het kantoor van het typen en het ondertekenen van formulieren, het draaien van je schouders tot cement bakstenen? Als je ooit hebt gevoeld pijn in je spieren, kan het tijd voor een massage zijn.

Job's A Muscle

Spieren zijn verantwoordelijk voor de ondersteuning en het veroorzaken van beweging in je lichaam. Het zenuwstelsel stuurt signalen van de hersenen naar de spieren, waardoor ze gespannen of ontspannen als je hersenen goeddunkt. Er zijn vaak paren van spieren, zoals je biceps en triceps, die worden afgewisseld contractering en ontspannend. Spieren kunnen zo groot zijn als je hele dij of zo klein als degenen die verantwoordelijk zijn voor het maken van je knipperen. Spieren, zoals je ziet, dragen veel gewicht en verantwoordelijkheid.

Soms specifieke spieren kan overladen met werk voor een aantal redenen. Als je veel tijd besteden het ondertekenen en stempelen van documenten voor uren op eind, kan je arm en nek spieren verkrampen, of voelt super-gespannen, alsof ze waren altijd in de "aan" positie. Als ze dit doen snel, worden je spieren met een spasme.

Massage en Spieren

Het toepassen van massagetechnieken om gespannen gebieden stimuleert de doorbloeding en losser die spieren. Masseren kent verschillende vormen en technieken. Acupressuur omvat het toevoegen van druk op specifieke zenuwcentra voor langere tijd. Zweedse massage gebruikt lange, zware slagen met de bodem naar de top van de spieren. Deep tissue massage kan de handen van iemand of zelfs voeten betrekken toevoegen van enorme druk om grote spiergroepen.

Specifieke spierpijnen

Als een massage therapeut is bedreven in een van deze technieken, kan hij richten zich op specifieke knelpunten en geven grote opluchting voor beschadigde spieren. Littekenweefsel reliƫf is een van de redenen dat mensen zoeken massage therapitss. Littekenweefsel vormen en bindt op spiervezels die gewond zijn geraakt of had een operatie uitgevoerd op. Het is niet altijd vervangen door gezonde spiervezels. Elke keer dezelfde spieren zijn gewond, meer littekenweefsel vormen, continu gelaagdheid en de bewegingsvrijheid te beperken. Het uitvoeren van deep tissue massage technieken helpt bewegen dat littekenweefsel uit en vrij te bewegen. Dit is gunstig voor sporters omdat ze vaak verwonden dezelfde knie, enkel of een ander lichaamsdeel herhaaldelijk.

Als je zwanger bent, kun je pijn en pijn in plaatsen als je enkels en heupen merken sinds steunt u twee (of meer) levende lichamen. Het masseren van de ondersteunende spieren kan de last van de zwangerschap te verlichten als je baby groeit groter en groter. Masseren kan oedeem te voorkomen tijdens de zwangerschap ook. Zelfs een eenvoudige massage op een zwangere vrouw kan de angst van het brengen van nieuw leven in de wereld te verlichten.