Hoe werkt een Koolhydraatarm dieet vet verbranden?

Hoe werkt een Koolhydraatarm dieet vet verbranden?

Hoe werkt een Koolhydraatarm dieet vet verbranden?

In de vroege jaren 1990, voeding en dieet ging door een "je bent wat je eet" periode in de media. "Fat kweekt vet!" vertelden ze ons gewoon. We werden aangemoedigd om zonder eten te verlaten; zolang het geen lipide. Enkelvoudige en complexe koolhydraten werden veilig voor het pond bewuste geacht. Het probleem was, met al het gepraat over het elimineren van vet, werden lijners steeds dikker. Onderzoekers hebben ontdekt dat aangezien de formule is niet zo eenvoudig. Lichaamsvet komt niet alleen van onze inname van vet, maar is gebaseerd op andere factoren, zoals onze totale calorie-inname en onze insulinespiegel. Hierdoor relatie met koolhydraten opnieuw kwam vraag. We vroegen ons af of ons brood en onze gebakken aardappelen en pasta eigenlijk ons ​​werden verraden. Nutrition auteurs en artsen werden nu het bevorderen van een koolhydraatarm dieet als een manier om vet te verbranden.

Verwerking Glucose

Koolhydraten, wetenschappelijk genoemd sacchariden, zijn zetmeel en suiker stoffen. Ze zijn ook gevonden in plantaardige vorm zoals cellulose. Er zijn twee soorten koolhydraten: enkelvoudige (de suiker in fruit, brood, pasta en geraffineerde suiker-producten) en complexe (die gevonden in groenten en bruine rijst). Ze worden gebruikt in onze voeding ons energie en zijn zij fundamenteel positieve voedingsbron. Er bestaan ​​twee factoren die vet te veroorzaken. De eerste is dat koolhydraten meestal hoger in calorieën en de tweede is de manier waarop ons lichaam te verwerken. Zodra eenvoudige en complexe koolhydraten bereiken onze lever en worden omgezet in glucose, onze alvleesklier begint om insuline te produceren om de koolhydraten te absorberen. Wanneer dit gebeurt, ons lichaam stoppen met het verbranden van vet voor energie en start het branden van glucose: Zo, het beëindigen van de vetverbranding.

Het beperken van Glucose

Een low-carb dieet houdt in het beperken van de hoeveelheid koolhydraten van welke aard dan tot minder dan 30 gram per dag. Met deze lage suikers, minder insuline geproduceerd en minder glucose beschikbaar te verbranden voor energie. Met de bron van brandstof verminderd, zal het lichaam een ​​fase genaamd ketose voeren. Betekent, zal het beginnen om ketonen die opgeslagen-lichaamsvet te verbranden produceren. De jury is nog steeds uit als het gaat om de totale globale healthfulness van een dieet dat vet vergoelijkt en beperkt koolhydraten op een extreem niveau. Een gezond dieet bestaat uit veel elementen. Lichaamsvet is zeker één van deze elementen, maar er is ook de gezondheid van het hart, de spieren samenstelling en spijsvertering aandoening te overwegen. Met dat gezegd, kan slechts betrekking hebben op de verbranding van vet lijners vinden dat een low-carb dieet uiteindelijk succesvol kan zijn.