Hoe werkt een Ionische voetenbad werken?

Hoe werkt een Ionische voetenbad werken?

Wat een Ionische voetenbad Does

Het basisconcept van de ionische voetbad is cellulaire reiniging. Net als bij de interne bad, sommige mensen geloven dat onze lichamen hebben veel giftige stoffen in hen die ons ervan weerhouden gezond. Deze toxines zijn een gevolg van het eten van bewerkte voedingsmiddelen, gebombardeerd met verontreinigende stoffen in de lucht, en zelfs gebrek aan lichaamsbeweging. Er wordt aangenomen dat de juiste apparatuur de toxines en het lichaam wordt opgenomen en losgelaten door de voeten.

De wetenschap achter de ionische voetenbad

Elektrolyse is het idee achter de manier waarop de ionische voetbad echt werkt. Elektrolyse is verantwoordelijk voor een proces genaamd ionisatie. De uitrusting die bestaat uit een bak, zout water, en een energizing cartridge die een stroom van elektronen ontstaat, verandert de watermoleculen door het breken ze neer in ionen. Daarna worden de ionen afgebroken en dit proces veroorzaakt een chemische reactie tussen anionen en kationen. Dan op grond van osmose de anionen verplaatsen in het lichaam waar ze zullen activeren en zelfs te versterken cellen die anders zouden zijn verzwakt door gifstoffen.

Deze anionen activeren enzymen die nodig zijn voor ons om gezond te zijn, en helpen onze stofwisseling beter functioneren. Op dit punt de gifstoffen in het lichaam naar beneden worden getrokken aan de voeten en vervolgens vrijgelaten in het zoute water in de voet bad. Dit gebeurt weer door osmoseproces waarbij de huid werkt als een membraan waardoor zaken als anionen en toxines kunnen passen.

Het concept van de positieve en negatieve in de Ionische voetenbad

Het concept van positieve en negatieve in relatie tot de ionische voetbad verwijst naar een elektrische in plaats van een chemisch proces. De ionische voetbad daadwerkelijk op een negatieve of positieve afhankelijk van de gezondheid van het individu en wat die persoon behoeften te verbeteren systemen van het lichaam. De ionische voetenbad wanneer ingesteld op positieve produceert eigenlijk negatieve ionen, en wanneer deze is ingesteld om negatieve produceert positieve ionen.

Positieve ionen kunnen bloed-pH te verlagen van het alkalische eind aan de zure kant. Een orgaan dat in een zure toestand heeft een overvloed aan waterstofionen in het lichaam. Men is van mening dat mensen met deze aandoening kunnen profiteren van blootstelling aan veel negatief geladen ionen. Echter, de meeste mensen die ionische voetbaden heb liever een mix van positieve en negatieve ionen om gezonder te voelen.