Hoe werkt een horende persoon Start een relais Call?

Hoe werkt een horende persoon Start een relais Call?

Een "relay" of "text relay", oproep kan eenvoudig worden gestart door een horende persoon contact opnemen met een dove persoon. Een hoorzitting / sprekende telefoniste bij een relais dienst kan gecontacteerd worden door te sturen - het type - een deel van een gesprek, zodat de dove persoon de tekst op een teksttelefoon, computer of mobiele telefoon kan lezen. De hoorzitting persoon geen speciale apparatuur of software nodig.

Relay Service Access

Op plaatsen met een relay dienst, kan een hoorzitting persoon een gewone telefoon gebruiken om direct naar een relais operator spreken.

In de Verenigde Staten

In de Verenigde Staten, moeten alle relais gebruikers worden geregistreerd met ten minste één relais provider en een 10-cijferig gebruikersnummer. Hoe de service te gebruiken is afhankelijk van de provider. De locatie van de ontvanger van een oproep van het maakt niet uit. Een snelle internet te zoeken met behulp van een zoekterm zoals 'Tekst Relais "zal resulteren in een lijst van relais providers; hun websites tonen hun telefoonnummer en de specifieke procedure te volgen om een ​​relais te bellen. Meestal, 711 is het nummer te bellen om een ​​relais operator bereiken.

In andere landen

In andere landen dan de Verenigde Staten, met behulp van het internet is de beste manier om te bepalen of relais dienst beschikbaar is, ongeacht of de inschrijving bij een relais provider nodig is, hoe een relay dienst werken en beschikbare relais providers en hun telefoonnummers.