Hoe werkt een Colon Cleanse werken?

Hoe werkt een Colon Cleanse werken?

Hoe werkt een Colon Cleanse werken?

Schoonhouden extern is eenvoudig met een beetje zeep en water. Maar, hoe zit het met het belang van het reinigen van het inwendige lichaam?
Het wegwerken van ongewenste gifstoffen en schadelijke stoffen uit het lichaam kan alleen maar ten goede komen van het lichaam. Het doel hier is om de dikke darm te ontgiften om spoelen van de spijsvertering en krijgt het lichaam weer in balans.

Colon Cleansing Methoden

Colon reiniging wordt altijd geassocieerd met ontgifting. Reinigen van de dikke darm bevordert detoxificatie en kan op verschillende manieren.

De meest gebruikelijke methode is om te beginnen met een vastenkuur. Dit mag alleen worden gedaan na overleg met gekwalificeerde voedingsdeskundigen of een natuurgeneeskundige.

Vasten regimes altijd water, wat het reinigingsproces helpt mogelijk te maken. Vasten geeft het lichaam de tijd om zich te ontdoen van onzuiverheden en afvalstoffen komen in de dikke darm door middel van uitscheiding.

Juice vasten is een andere methode, die is veel gemakkelijker op het lichaam zoals sappen hebben voedingsstoffen om je lichaam te gaan geven u de tijd om de giftige stoffen van nature te verdrijven.

Detox diƫten zijn een andere methode die normaal van gezuiverd water, biologische voeding, groenten en zo weinig vlees mogelijk bestaan.

Darmspoeling mag alleen worden gedaan door een holistisch arts, natuurgeneeskundige arts of kruidkundige. Hij probeert weg te spoelen ontlasting die zijn achtergelaten in de colon door middel van het inbrengen van een buis of pijp direct in het rectum en reinigen met water of andere reinigingsoplossingen die ook kruiden bevatten. Colonics zijn als een klysma maar krachtiger.

Voordelen van Cleansing

Volgens de Vereniging en Register van Colon Hydro therapeuten, met behulp van de methoden zoals beschreven maakt de dikke darm om zich te vernieuwen en minder te werken terwijl het bevorderen van meer energie, het verminderen van stress, het verbeteren van de concentratie, huidskleur, versterkt het immuunsysteem en verlicht een opgeblazen gevoel.

Een Medisch Journalist Rapport door medische professionals een back-up van de claim dat een schoner colon kan het lichaam beter in de spijsvertering functioneren terwijl het absorberen van meer vitaminen en mineralen's van normale voedselinname. Zie extra middelen *

Er zijn op dit moment achttien scholen in verschillende regio's wereldwijd waar Colon hydrotherapie wordt onderwezen.

Dingen om te overwegen

Klysma en darmspoeling kan ook problemen veroorzaken als je het al te vaak zoals toekomstige constipatie en verstoring van de regelmatige stoelgang.

Waarschuwingen

Gebruik geen diƫten of methoden niet beginnen zoals hierboven beschreven, zonder medisch onderzoek of advies.

Terwijl de toestellen en apparatuur worden gereguleerd door de FDA, zijn het gebruik van deze producten niet gereguleerd door de FDA.

De FDA heeft moeten waarschuwingen aan fabrikanten en leveranciers van colon hydrotherapie apparatuur met betrekking tot valse claims en opgeblazen effectiviteit te geven.