Hoe werkt een Calcium Deposit Form?

Introductie

Een calcium aanbetaling is de onderliggende oorzaak van calcific tendinitis. Personen met deze stoornis ervaart een verzameling van calcium mineralen of pezen, waardoor de kans op pijn of ontsteking van lichaamsweefsels. De schouder is een van de meest voorkomende gebieden waar mensen ervaren kalkaanslag.

Hoe werkt een Calcium Deposit Form?

Kalkafzettingen vormen meestal als een bot is beschadigd of onder extreme stress geplaatst. Het lichaam stuurt calcium mineralen aan het gebied in een poging te repareren en wal beschadigd of gestrest bot gebieden. Deze mineralen worden uitgevoerd via de bloedbaan. De bloedstroom deposito deze calcium mineralen op de gebroken of gestrest bot gebied. Indien de signalen van het lichaam niet perfect functioneren, kan het lichaam blijven extra calcium mineralen naar het bot, zelfs wanneer deze niet nodig is. Indien niet gestopt, deze extra mineralen beginnen te bouwen en vormen een zachte laag van calcium. Indien niet wordt verwijderd, kan dit calcium laag hard worden en kan beginnen te knijpen op de zenuwen en pezen, waardoor pijn.

Hoe zijn calcium Deposito ontdekt?

Artsen meestal detecteren kalkafzettingen door het sturen van u door middel van een X-ray. De X-ray zal calcium bulten en lagen weer te geven op uw been. De arts kan vervolgens een speciale naald te bepalen hoe hard de kalkaanslag is, evenals wat toevlucht u voor het verwijderen van kalkaanslag.

Hoe zijn calcium Deposito behandeld?

Er zijn verschillende manieren om kalkaanslag te behandelen. Een methode is door middel van calcium in de voeding beperking. Een persoon met een calcium borg zal de hoeveelheid calcium die hij consumeert beperken. Het is een theorie dat het lichaam het teveel aan calcium zal reabsorb, waaronder calcium deposito's, als calcium in de voeding beperkt. Dit is echter een riskante behandelingsprocedure en kunnen niet door alle artsen. Andere opties voor de behandeling kalkaanslag omvatten chirurgische verwijdering, medicatie en fysiotherapie.