Hoe werkt de synthese van ureum werken?

Hoe werkt de synthese van ureum werken?

Ureum is een natuurlijk voorkomende verbinding die kan worden gevonden in urine en humane cellen. Het kan worden gesynthetiseerd hetzij in een laboratorium of fabrieksinstellingen door combinatie van de elementen waterstof, zuurstof, stikstof en koolstof. Commercieel, kan ureum kunstmatig worden gerepliceerd met de Bosch-Meiser-methode door het combineren van kooldioxide met ammoniakgas. Gemaakt door Carl Bosch en Wilhelm Meiser in 1922, de Bosch-Meiser methode een revolutie in de cosmetische en agrarische industrie door het verstrekken van een betrouwbare bron van een belangrijk ingrediënt.

Geschiedenis

Ureum werd ontdekt in 1773 door de Franse chemicus Hillaire Rouelle. Werkwijze voor het synthetiseren door combineren ammoniak en koolstofdioxide niet ontwikkeld tot de 20ste eeuw. In 1828, ureum werd de allereerste organische verbinding worden gesynthetiseerd toen Friedrich Wöhler ongeluk ontspande het in zijn laboratorium terwijl het proberen om een ​​andere verbinding te vormen.

Cosmetische toepassingen

De cosmetische industrie gebruikt ureum als essentieel ingrediënt in veel schoonheidsproducten, waar het werkt als een huid bevochtigingsmiddel. In deze hoedanigheid, het laat de huid om vocht te absorberen, waardoor een zachtere, meer jeugdige uitstraling. De meeste gezichtscrèmes en lotions op de markt van vandaag bevatten ureum.

Ander gebruik

Meer dan 100.000.000 ton synthetische ureum worden jaarlijks geproduceerd door fabrikanten over de hele wereld. De meeste van dit product wordt gebruikt als meststof of als additief meststof op de bodem voedsel teelt voeden.

Ureum wordt vaak verkocht aan het grote publiek als een deicer of sneeuw smelten middel. Hoewel over het algemeen duurder dan de traditionele steenzout, is ureum bekend zacht voor sier landschap aanplant te zijn en geen gevoeligheid of schade veroorzaken aan de poten van huisdieren.

Waar te koop

Gesynthetiseerd ureum wordt over het algemeen verkocht aan boeren en andere consumenten in de vorm van mest of veevoeder in agrarische winkels. Fysiek, het ureum verkocht in deze vorm lijkt op kleine witte kraaltjes.

Chemische leveranciers verkopen groothandel voor gebruik door de in de productiesector, waar het dient vele doeleinden in cosmetica, diervoeders en meststoffen. In zijn zuiverste vorm, gesynthetiseerd ureum geen geur en is duidelijk in combinatie met water. Deze eigenschappen zijn vooral gewenst bij het formuleren van cosmetische samenstellingen.

Controverse

Hoewel op basis van ureum kunstmest hebben een revolutie in de productie van voedsel, is er een groeiende controverse met betrekking tot het gebruik ervan. Waterafvoer uit velden behandeld met ureum kan vaak zijn weg in meren, rivieren en beken te vinden. Dit kan een enorme groei van bepaalde soorten planten in de vaart, die het ecosysteem door verstikking uit het aquatisch leven verstoort creëren.