Hoe werkt de lever Werk aan het lichaam te beschermen tegen Alledaagse Gifstoffen?

Hoe werkt de lever Werk aan het lichaam te beschermen tegen Alledaagse Gifstoffen?

De lever

De lever is een van de grootste organen in het lichaam, gewicht £ 3. Het is niet alleen groot in omvang het heeft een grote functie: het is verantwoordelijk voor het handhaven van meer dan 500 processen in ons lichaam.

De lever metaboliseert vetten, koolhydraten en eiwitten die we eten. Het slaat ook de vitaminen, mineralen en suikers die we eten en zet deze om in bruikbare materiaal voor ons lichaam.

De lever maakt gal, die helpt filter toxinen uit het lichaam. Door dit te doen de lever voert een van haar belangrijkste taken: het beschermen van ons lichaam door vergiftiging.

De Gifstoffen

Giftige stoffen in ons lichaam dagelijks van vele bronnen. Een deel van de gifstoffen die de lever zich bezighoudt met het dagelijks zijn pesticiden in de lucht of op levensmiddelen, alcohol, het voorschrijven en recreatieve drugs, rook en andere giftige stoffen in de lucht die we inademen.

Al deze toxinen zou kunnen schaden het lichaam.
Je lever is het reinigingssysteem en als het niet goed functioneert vergiften niet gefilterd en veranderd, zodat het zich onder de rest van het lichaam.

De snelheid waarmee de lever ontgift het lichaam is afhankelijk van de gezondheid van de lever en de toxische belasting op het lichaam.

Het lichaam geeft prioriteit aan de lever processen. Vaak een gevolg is van de lever werkte dus moeilijk te reinigen van het systeem dat energie er wordt geconcentreerd en het lichaam niet extra energie voor andere functies.

Ontgiftende

Dus hoe werkt de lever vrij van giftige stoffen om het lichaam? Op dezelfde manier neemt de lever vitaminen en mineralen en zet ze in een vorm het lichaam kan gebruiken, de lever verandert de chemische structuur van gifstoffen en toxines en maakt ze water oplosbaar.

Wanneer zij in water oplosbare ze kunnen vervolgens uit het lichaam worden uitgescheiden via de urine. De lever produceert ook gal, die schadelijke toxines absorbeert en transporteert ze uit het lichaam.

Behoud van een gezonde lever door gezond eten en het beperken van het contact met chemische en milieuverontreinigende stoffen verhoogt het vermogen om ons lichaam vrij van gifstoffen te houden.