Hoe werkt de huid Fungus ontwikkelen?

Schimmelsporen

Schimmelsporen zijn overal aanwezig: in het vuil op de vloer, in weefsels bij andere mensen. Soort geeft je het gevoel alsof je een douche nodig hebt, maar je hebt waarschijnlijk wel een beetje schimmel in uw badkamer. Schimmel houdt van warme, natte omstandigheden het beste, dus douches en sauna's zijn de voornaamste voedingsbodem voor schimmels. Een huid schimmel ontwikkelt zich als een schimmel verspreidt zich van een van deze drager bronnen en hecht zich aan u. Dit gebeurt vrij vaak, maar het is pas wanneer een schimmel vindt u en dan vindt een goede omgeving om te groeien en te leven op je dat je een huid schimmel ontwikkelen. Gemeenschappelijke huid schimmel voorwaarden omvatten voetschimmel, jock itch, ringworm, teennagel of vingernagel infecties en schimmelinfecties.

Warmte en vocht

Warmte en vocht zijn de belangrijkste boosdoeners in het helpen van de schimmel te verspreiden, te groeien en te ontwikkelen in die jeuk, branderig gevoel uitslag ergens op je lichaam. Als een vochtige omgeving buiten uw lichaam, zoals een kleedkamer of in de sauna, is een uitstekende groei plek voor schimmel, dan geldt hetzelfde voor de vochtige omgevingen die deel uitmaken van je lichaam. Denk na over waar deze gemeenschappelijke huid schimmel voorwaarden ontwikkelen: voetschimmel tussen de tenen, die zijn op je voeten, die zijn ingekapseld in sokken, die bezwete te krijgen, die zijn gesloten in de schoenen, die alles warm te houden. Liesschimmel en schimmelinfecties optreden in de liesstreek, een overdekt, vochtige deel van het lichaam dat warm gehouden door de lagen kleding over.

Slechte luchtcirculatie

Slechte ventilatie, of gebrek aan luchtcirculatie, stimuleert slechts een schimmelinfectie om verder te groeien. Als je een heleboel lucht rond te blazen, gaat het om uit te drogen dingen en leuke dingen uit. Plotseling werd de warme, vochtige omgeving is verdwenen, en de schimmel houdt niet op een koele, droge omgeving. Het zal beginnen afsterven. Het dragen van katoenen kleding, die is ademend, is nuttig voor het houden van de lucht circuleren. Je moet nooit zitten in je zweterige kleren na een training. Douche, droog grondig af en zet op loszittende katoenen kleding. Als de temperatuur het toelaat, laat je tenen wat frisse lucht en zonneschijn. Kies katoenen ondergoed dat niet schuurt of fit te strak.

Wees vooral voorzichtig in het openbaar kleedkamers, openbare douches en de fitnessruimte of rond mensen met een huid schimmel. Was uw handen na elk contact, en houd jezelf koel en droog.