Hoe werkt Chiropractie Medicine werk?

Hoe werkt Chiropractie Medicine werk?

Inzicht in het zenuwstelsel

Begrijpen hoe chiropractie geneeskunde werkt begint met een basiskennis van het menselijk zenuwstelsel. Het zenuwstelsel is het controlecentrum van het lichaam, de hersenen regelen van alles wat er gebeurt in het lichaam. De hersenen stuurt zenuwimpulsen naar de rest van het lichaam door het ruggenmerg. Omdat het ruggenmerg zo belangrijk voor de algemene functie van het lichaam, wordt beschermd door de wervelkolom. De wervelkolom moet kunnen bewegen, echter, zodat de wervelkolom bestaat uit verschillende afzonderlijke botten genaamd wervels die worden gescheiden door flexibele schijfjes. Zenuwen zich uit tussen de wervels en overmakingsberichten hele lichaam. Wanneer de wervelkolom perfect uitgelijnd, kan deze zenuwen berichten zonder interferentie.

Wanneer er iets misgaat?

Soms is een wervel krijgt getrokken uit groepering. Dit kan gebeuren na een ongeval, bij de geboorte, als gevolg van een slechte houding of zelfs van stress en spanning. Als de wervels niet goed zijn uitgelijnd, ze knijpen de zenuwen die ze zouden moeten beschermen. Hierdoor berichten de hersenen zendt het lichaam interferentie ondervindt, waardoor het lichaam niet goed functioneren. Soms is de pijn wordt gevoeld in de rug in de buurt van de uitgelijnd wervel, maar op andere momenten van de symptomen verschijnen in andere gebieden van het lichaam die niet goed functioneren. Wanneer bijvoorbeeld de zenuwen die de spijsvertering controle worden geknepen, een patiënt kan buikpijn en indigestie. Chiropractors noemen deze verkeerde uitlijning van de wervels "subluxatie."

Het doel van Chiropractie Behandeling

Het doel van chiropractie geneeskunde is om deze subluxaties te vinden, zet de wervels weer op zijn plaats, en daardoor het lichaam om beter als een hele eenheid functioneren. De eerste stap in het proces is het lokaliseren van de blokkades. De meeste chiropractors gebruik van een X-ray Hiervoor hoewel sommige zullen deze plekken lokaliseren met hun handen. Zodra de subluxaties bevinden, de chiropractor zijn of haar handen op de wervels weer op zijn plaats stellen. Sommige chiropractors zal de hoeveelheid toegepast op de rug en de nek wordt beperkt door het gebruik van een tool genaamd een activator om de aanpassing te maken, in plaats van de hand van de arts.

Typische Chiropractie Behandeling schema's

De meeste patiënten die na een blessure chiropractische zorg begint met een grondige behandeling schema dat een aantal bezoeken per week omvat. Na enkele weken van deze agressieve therapie, zal de patiënt bezoekt minder keer per week om de wervels trainen om de correctie van hun houden. Zodra de patiënt is hersteld van de blessure, zullen veel chiropractors raden een periodieke bezoek om te helpen het hoofd af welke nieuwe problemen voordat ze pijnlijk. Dit staat bekend als preventief onderhoud of chiropractie.