Hoe werkt Boulimia veroorzaken haaruitval?

Boulimia is een eetstoornis die off begint als psychologisch, maar kan vele fysieke gevolgen hebben. Vanwege de eetbuien en purgeren, het lichaam lijdt aan ondervoeding, samen met andere gevaarlijke omstandigheden. Een van de complicaties in verband met boulimia is haaruitval. Dit is vooral te wijten aan het gebrek aan voedingsstoffen die het lichaam lijdt. Er zijn nog andere verschillende redenen waarom het haar valt uit met boulimia patiënten.

Vitaminegebrek

Mensen met boulimia elimineren vitaminen en voedingsstoffen uit hun lichaam als ze zuiveren het voedsel dat ze eten. De organen die de haargroei controles nodig voedingsstoffen om goed te werken; als het niet is het stimuleren van nieuwe haargroei, is haaruitval ervaren wanneer de oude haren droogt op en valt uit.

Uitdroging

Boulimia patiënten zijn ook het maken van hun lichaam uitgedroogd. Het gebrek aan water zorgt ervoor dat de haren te droog geworden en vallen uit.

Spanning

Boulimie een psychische ziekte die kan leiden tot de patiënt wordt overdreven benadrukt. Haaruitval is een symptoom van stress.

Zuur in het Lichaam

De constante braken veroorzaakt problemen met de maag en slokdarm. Dit leidt tot het lichaam uiterst zuur; gezond haar moeilijk in een zuur lichaam te handhaven.

Slechte bloedcirculatie

Patiënten kunnen ervaren onregelmatige hartslag en andere hartproblemen. Dit kan leiden tot een slechte circulatie van het bloed naar de hoofdhuid; haar begint te werpen als het niet genoeg zuurstof krijgt door middel van goede doorbloeding.