Hoe werkt Astma bij kinderen Fysiek?

Astma is een chronische ziekte die pijn en zwelling veroorzaken van de luchtwegen die de ademhaling vernauwt. Deze ziekte treft ongeveer 9 miljoen kinderen in de Verenigde Staten. Terwijl de kinderen met een matige astma een normaal leven kan leiden, moet u zich bewust van hoe astma invloed op uw kind fysiek.

Lichamelijke symptomen

Uw kind zal een aantal lichamelijke tekenen weer te geven wanneer het hebben van een astma-aanval, waaronder piepende ademhaling, hoesten, ademhalingsproblemen, vermoeidheid en pijn op de borst.

Luchtwegremodelling

Volgens de Mayo Clinic, kan astma veroorzaken van de luchtwegen te smal, ook wel aangeduid als luchtwegremodelling. Terwijl astma-medicatie helpen afname zwelling van de luchtwegen, kunnen ze niet permanent luchtwegen verwijden.

Slow Growth

Inhalatiecorticosteroïden gebruikt om astma te behandelen kan de fysieke van een kind groei en ontwikkeling te vertragen.

Prikkelbaarheid

Albuterol, een van de meest voorkomende drug behandelingen voor astma, kan het kind veroorzaken tekenen van rusteloosheid, prikkelbaarheid en nervositeit vertonen.

Oefening en Sport

Terwijl de oefening en sport kan leiden tot astma-aanvallen, kunnen de meeste kinderen deelnemen aan fysieke activiteiten met de juiste medicatie.

Waarschuwing

Kinderen met astma moeten hun inhalers te houden met hen te allen tijde. Alert vrienden, leraren, coaches en anderen over uw kind astma.