Hoe werkt Ambien CR werk?

Hoe werkt Ambien CR werk?

Wat is Ambien CR?

Ambien CR, ook algemeen bekend als Zolpidem, een behandeling van slapeloosheid die niet is bedoeld om te worden gebruikt voor lange tijd, maar is goedgekeurd voor tijdelijk gebruik. Ambien CR is geclassificeerd als een nonbenzodiazepene verdovend en werkt binnen 15 minuten te worden genomen. In tegenstelling tot benzodiazepene narcotica echter Ambien CR meestal alleen duurt drie of vier uur. Ambien CR is ook bekend dat patiënten wakker uit coma en hersenfunctie bij mensen met neurologische schade te verbeteren. Ambien CR wordt gewoonlijk voorgeschreven door de artsen en psychiaters voor een korte periode, gewoonlijk enkele weken. Het wordt gebruikt door de United States Air Force toen soldaten nodig om in te slapen tussen de opdrachten en kan ook worden gebruikt voor het rusteloze benen syndroom, toevallen en stuipen te behandelen.

Hoe werkt Ambien CR werk?

Ambien CR is in het sedatieve klasse van geneesmiddelen. Het werkt door het binden aan de GABA-receptoren, die neurotransmitters in de hersenen. Dit is wat maakt Ambien zeer vergelijkbaar met medicijnen benzodiazepene. Anderzijds, Ambien CR heeft geen affiniteit voor het GABA-receptoren in de wervelkolom, die desensibilisatie van de medicatie creëren tijd. Ambien CR werkt ook een beetje anders dan benzodiazepene medicijnen, omdat het alleen effecten eerste fase van de slaap en niet fase twee. Fase een is bekend als slow-wave sleep, die ook bekend staat als 'diepe slaap. " Dit is een periode van drie stadia van niet-rapid eye movement slaap. Slow-wave slaap wordt beschouwd als de meest belangrijke slaap je ontvangt gedurende de nacht, want het is de eerste fase van de slaap het lichaam gaat in na het slaaptekort.

Waarschuwingen Over Ambien CR

Het is mogelijk om een ​​overdosis Ambien CR. Hoewel het niet zo hoog risico van afhankelijkheid dan benzodiazepenes zoals Xanax en Klonopin, andere sedativa, is er nog steeds een kans om afhankelijk te worden Ambien CR. Niet Ambien vaker of langer dan voorgeschreven. Als u nog steeds problemen ondervindt bij het slapen na het innemen Ambien, vraag dan uw arts om u op een hogere dosis. Als u allergische reacties, extreme hoofdpijn of misselijkheid na het innemen Ambien CR ervaart, stop dan onmiddellijk met het gebruik en neem contact op met uw arts. Als u last zwelling ga naar de eerste hulp.