Hoe werkt Alcohol Detox werken?

De lichamelijke verslaving aan alcohol

Wanneer een persoon is geworden fysiologisch verslaafd aan alcohol, dat wil zeggen, wanneer hun lichaam lichamelijk afhankelijk van alcohol zijn geworden, zij symptomen ontwikkelen wanneer ze proberen te stoppen met drinken. Alcohol is zeldzaam als een bedwelmend middel in dat het ontgiftingsproces fataal kan zijn als ze niet goed gecontroleerd.

Wat is toxiciteit?

In het algemeen, kan ons lichaam gifstoffen uit het lichaam via de lever, lymfeklieren, darmen en urinewegen te elimineren. Wanneer het lichaam zo is overspoeld met toxinen, zoals in het geval van zware chronische drinken van alcohol, het verwijderingsproces wordt gesteund en het lichaam moet dan ontgiften. Bij toxiciteit alcohol, dit proces moet worden gevolgd door een arts, zoals ernstige of zelfs fataal kunnen zijn.

Ziekenhuis monitoring en behandeling

De verslaafde persoon nodig om zijn lichaam te ontgiften van alcohol zal worden gecontroleerd door een arts meestal in het ziekenhuis en kreeg een van de verschillende drugs als zijn lichaam wordt langzaam gespeend van alcohol. Geneesmiddelen omvatten barbituraten, ethanol in lage doses, benzodiazepinen en andere geneesmiddelen die de symptomen van alcohol terugtrekking te vergemakkelijken.

Bovendien wordt een belangrijk deel van het detoxificatie procesbewaking en invoering vitaminen en mineralen aan het lichaam. Alcohol zal het lichaam van vele belangrijke vitaminen afbrekende, maar thiamine en foliumzuur zijn vooral cruciaal. Schade aan de hersenen en een aandoening genaamd Wernicke-syndroom kan optreden als een vitaminesupplement niet gegeven is, of niet in de tijd gegeven.

Symptomen van Alcohol Intrekking

Symptomen van alcohol terugtrekking kan fataal zijn, en onder meer bevingen, hallucinaties, convulsies, desoriƫntatie, misselijkheid, angst, en convulsies. Verschillende factoren bepalen hoe ernstig de ontwenningsverschijnselen, zoals genetica en leeftijd, en ook hoe lang de persoon is overmatig drinken en hoeveel de persoon heeft gedronken. Hoe vaak een persoon moest worden ontgift van alcohol kan ook de ernst van de opzegging te bepalen.

Medeplichtigheid aan het ontgiftingsproces

Tijdens de korte termijn van het ontgiften van het lichaam, het drinken van veel water voor de uitdroging die optreedt, rustgevende warme melk om te gaan met slapeloosheid, cranberry sap te helpen spoelen de urinewegen, of rustgevende kruidenthee kan het proces helpen. Lichaamsbeweging, een vetarm dieet, en hete baden kan emotioneel helpen als fysiek.
Als de gifstoffen verlaten het lichaam, wat ervaren vaak het tegenovergestelde van wat werd ervaren met het geneesmiddel, en dit kan gebeuren over meerdere dagen, langdurige symptomen duren dan zes maanden. Omdat de verschillende systemen in het lichaam zijn overbelast, ze tijd nodig om te herstellen.