Hoe werkt Alcohol Affect cholesterolgehalte?

Hoe werkt Alcohol Affect cholesterolgehalte?

Introductie

Er zijn tal van studies over hoe alcohol invloed op het cholesterolgehalte geweest. Veel van de studies bleek dat overmatig gebruik van alcohol kan aanzienlijk verhogen het cholesterolgehalte. Wanneer dit gebeurt, is er een verhoogd risico op hart-en vaatziekten. Verhoogde bloed triglyceriden kunnen het risico op een beroerte of een hartaanval verhogen. Echter, hoewel overmatig alcoholgebruik negatief kan beïnvloeden cholesterolgehalte onderzoek heeft aangetoond dat matig gebruik van alcohol een positief effect op cholesterolgehalte hebben.

Wat is drinken in Moderatie?

In 2008, The Weinberg Group benadrukt dat een enkele definitie voor het drinken met mate niet bestaat; daarom, misbruik komt vaak. De grootte van de alcoholische drank kan een factor zijn. In de Verenigde Staten, de typische drank grootte ongeveer 14 g alcohol. In Europa echter een typisch drankje grootte is 8 tot 12 g. Sommige studies hebben ook gesuggereerd dat het drinken van alcohol met een maaltijd gunstiger is dan het drinken op een lege maag.

Onderzoek Studies

De Health Report, een 11-jaar durende studie naar de effecten van alcohol op de cholesterol, de conclusie dat het drinken van alcohol met mate (in dit geval 2-6 drankjes per week), geen negatieve invloed hebben op het cholesterolgehalte. Hillary Wright was het met deze bevindingen, en merkt op dat alcohol met mate geconsumeerd zelfs kan helpen om goede cholesterol te verhogen, waardoor het risico op hart- en vaatziekten verminderen. De American Heart Association blijkt dat matige drinkers hebben een verminderd risico op hart-en vaatziekten in vergelijking met niet-drinkers.