Hoe werkt Alcohol Affect bloedsuikerspiegel?

Hoe werkt Alcohol Affect bloedsuikerspiegel?

Wat is Blood Sugar?

Glucose, dat is de wetenschappelijke naam voor de bloedsuikerspiegel is brandstof of energie van je lichaam, dat is nodig om je hersenen, lichaamsweefsels en je zenuwstelsel voeden. Je lichaam maakt het bloed suiker of glucose uit de koolhydraten, eiwitten en vetten die je eet. Het is absoluut noodzakelijk voor je lichaam om te presteren op een optimaal niveau om je bloedsuiker op peil te houden.

Hoe werkt alcohol van invloed op uw bloedsuiker?

Hoewel de meeste mensen vinden het leuk om alcohol te drinken, het is een vergif voor je lichaam. Alcohol belemmert de bronnen van de bloedsuikerspiegel en hormonen (insuline en glucagon) nodig voor een toereikende bloedsuikerspiegel handhaven. Het maakt echt niet uit hoe veel of hoe vaak je drinkt, kan alcohol uw lichaam beïnvloeden elkaar en elke keer als het wordt geconsumeerd. Als je drinkt, de afscheiding van insuline toeneemt, waardoor een lage bloedsuikerspiegel. Het kan ook het lichaam van de hormonale respons die normaal corrigeert de lage bloedsuikerspiegel beschadigen. Zware drinkers kunnen glycogeen opslag van hun lichaam af te voeren binnen een kwestie van uren. Op termijn zal overmatig drinken van de effectiviteit van insuline verminderen, wat resulteert in een hoge bloedsuikerspiegel.

Gevaren van de bloedsuikerspiegel

Is Hoge bloedsuikerspiegel slecht? Is een lage bloedsuikerspiegel slecht? Theoretisch zijn ze allebei slecht. Of het nu van alcohol of een andere bron, wanneer de productie van insuline wordt vertraagd of gestopt, verlaagt je bloedsuikerspiegel veroorzaken van een lage bloedsuiker aandoening genaamd hypoglykemie. Indien hogere concentraties insuline wordt geproduceerd, zou dat leiden tot een hoge bloedsuikerspiegel aandoening genaamd hyperglykemie. Een primaire bron van brandstof voor je lichaam is suiker, je hersenen suiker en hangt af van de rest van je lichaam om suiker te voorzien voor. Als uw bloedsuikerspiegel te hoog oploopt of te laag is, kan dit een nadelige invloed hebben op je lichaam.