Hoe werkt Acne Medicatie Werk?

Wat is acne?

Simpel gezegd, acne is het gevolg van een verstopte porie of haarzakje in de huid. Als een porie verstopt raakt voor een aantal redenen, de olie, of "talg," dat zou worden uitgescheiden via zweet of andere middelen in plaats daarvan wordt gevangen onder de huid, het aantrekken van bacteriën. Meestal acne begint als een kleine whitehead, verandert in een eter als de inhoud worden blootgesteld aan de lucht en geoxideerd. Echter, soms acne ontstoken raakt wanneer het bloed wordt door de folliculaire muur. Dit is hoe mensen uiteindelijk met rode bultjes en puistjes.

Reinigingsmiddelen, crèmes en pads

De meeste acne cleansers, crèmes en pads bevatten ofwel benzoylperoxide of salicylzuur. Benzoylperoxide krijgt ontdoen van acne op twee manieren. Allereerst van zuurstof de huid om bacteriën te doden. Ten tweede, het droogt overtollige olie. De meeste over-the-counter acne medicijnen bevatten 2,5 procent of minder van deze stof omdat een overmaat kan overdreven de huid uitdrogen en leiden tot peeling en irritatie. Gebruikers wordt geadviseerd om hun blootstelling aan de zon te beperken.

Salicylzuur werkt door te helpen om de poriën te ontstoppen. Het verwijdert dode huidcellen van de huid en gaat diep in de follikel om het te ontdoen van dode huidcellen en andere stoffen die de talg val. Het is het beste voor acne preventie en om duidelijk uit mee-eters en whiteheads. De meeste reinigingsmiddelen met salicylzuur bevatten tussen 0,5 procent en twee procent. Natuurlijke acne behandelingen kan tea tree olie of toverhazelaar bevatten in plaats daarvan. Beiden werken op te drogen olie in de poriën.

Pore ​​strips

Een relatief recente ontwikkeling in de behandeling van acne is de porie strip, gepopulariseerd door Biore. De stroken vasthouden aan de huid nat. Toen ze droog, zij hechten aan de olie huidcellen en bacteriën die de poriën verstoppen. Wanneer de gebruiker trekt ze uit, deze smurrie komt met hen. Dit ruimt mee-eters en whiteheads zonder schrobben. Dit betekent echter niets voor ontsteking.

Pillen

De meest populaire pil gebruikt voor de behandeling en het voorkomen van acne is Accutane, of Isoterinoin. Het werkt door sterk toenemende toevoer van vitamine A de huid, doeltreffend terugdringen van de hoeveelheid olie produceert de huid en helpen celvernieuwing te bevorderen. Een gebruiker neemt het twee keer per dag voor een paar maanden en dan stopt na het zien van de resultaten. Zodra ze maakt het door middel van de cursus moet de effecten duren voor het leven. Echter, dit is niet een wondermiddel. Het is alleen aanbevolen voor mensen met ernstige acne die niet reageert op andere behandelingen. Ook, omdat Roaccutane zet ongeboren kinderen met een risico op ernstige aangeboren afwijkingen, vrouwen die het middel innemen zijn gemandateerd om op geboortebeperking en moeten regelmatig zwangerschapstests nemen. Alle gebruikers moeten ook onthouden van het drinken van alcohol tijdens de behandeling.