Hoe werkt Acidophilus Reinig de Colon?

Hoe werkt Acidophilus Reinig de Colon?

Introductie

In het lichaam verblijft zowel goede en slechte bacteriën. Dit geldt vooral voor het spijsverteringskanaal. Sommige bacteriën kunnen leiden tot buikkrampen, een opgeblazen gevoel en diarree, en kan zelfs leiden tot ernstige ziekten. Goede bacteriën, zoals acidophilus, daadwerkelijk kan helpen uw spijsverteringskanaal door te helpen reguleren stoelgang en doden slechte bacteriën. En, volgens de American Cancer Society, kan het helpen voorkomen darmkanker zij in het DNA van de cellen colon beschermen. Echter, meer onderzoek moet worden gedaan om volledig te bewijzen deze claims.

Acidophilus

Acidophilus is een natuurlijk voorkomende bacteriën in het menselijke spijsverteringskanaal, in het bijzonder de dunne darm. Acidophilus is een goede bacteriën die ook wordt aangeduid als een of probiotische microflora. Het wordt van nature in het lichaam. Maar veel bedrijven begonnen met de verkoop-acidophilus met supplementen, en yoghurt en andere melkproducten op de markt.

Cleansing

Probiotica zijn aangewezen als kiemen of bacteriën, gebruikt voor medische redenen, die helpen om het spijsverteringskanaal homeostatic. Veel van deze probiotische voordelen uitgebreid tot de dikke darm, die belast verwerking en elimineren van afval uit het lichaam. Wanneer acidophilus komt het colon, helpt het verhogen van het aantal korte keten vetzuren. Deze vetzuren helpen de epitheelcellen van de darm verhogen de hoeveelheid calcium en magnesium geabsorbeerd. Dit helpt bij het verbeteren van de verwijdering van afvalstoffen uit de dikke darm.

Effecten

Wanneer het voedsel in de dikke darm goed is opgenomen, wordt de groei en verspreiding van slechte bacteriën voorkomen. Bad bacteriële kolonies gedijen in dubbele punten die vol afval van onverteerd voedsel zijn. Dit rottingsbacteriën releases dan gassen die een opgeblazen gevoel, gas en zelfs slechte adem kunnen veroorzaken. Probiotica, zoals acidophilus houden de dikke darm goed werkt, waardoor het lichaam om afval te scheiden voordat slechte bacteriën genoeg tijd om te koloniseren.