Hoe weet Lipoflavonoids Work?

Overzicht

Lipoflavonoids Explained

Lipoflavonoids zijn een over-the-counter multivitamine die circulatie verbetert in het binnenoor en wordt vaak gebruikt om de ziekte van Meniere en Tinnitus behandelen. Beide problemen worden gekenmerkt door een piep in de oren; echter, is de ziekte van Menière ook gepaard met gehoorverlies, duizeligheid en vertigo. De ingrediënten in lipoflavonoids omvatten citroen bioflavonoïden complex, ascorbinezuur, choline bitartraat, inositol, thiamine, malinamide, pyridoxine, cyanocobalamine, pantothenaat, en riboflavine. Behalve citroen bioflavonoïden complex, alle ingrediënten van het vitamine B-groep. Citroen bioflavonoïden complex is de werkzame stof in de behandeling van de ziekte van Meniere. Er zijn geen studies bewijzen bioflavonoïden werk bij de behandeling van tinnitus geweest. Als u last heeft van de genoemde symptomen, raadpleeg dan uw arts eerst te zien wat hij suggereert. Vele geloofwaardige medische referenties niet lipoflavonoids als een geloofwaardige behandeling voor tinnitus lijst. Studies hebben echter aangetoond lipoflavonoids doen helpen bij het verminderen van de effecten van de ziekte van Menière, maar niet verbeteren gehoorverlies. Blijf uit de buurt van lipoflavonoid product dat maakt een dergelijke vordering.

Lemon Bioflavonoid Complex Effects

Het werkzame bestanddeel in citroen bioflavonoïden complex eriodictyol glycoside, en is gevonden in citrusvruchten zoals sinaasappels, grapefruits en citroenen. Hoe citroen bioflavonoïden complex werkt niet volledig begrepen, maar men denkt dat als een antihistaminicum in de functie van microcirculatie van het bloed in het binnenoor. Onderzoek heeft aangetoond dat een histamine zal reproduceren de symptomen en pathologie van de ziekte van Meniere. Aldus wordt citroen bioflavonoïden complex aangenomen als een antihistamine voor mensen met de ziekte.

B Vitamine Effects

Welke rol hebben al deze complexe B vitaminen in lipoflavonoids spelen in de behandeling van oor rinkelen? Niet veel. Natuurlijk, er zijn voordelen kan hebben bij het nemen van vitamine B op een dagelijkse basis, zoals meer energie, immuniteit, haar, huid en nagels gezondheid, concentratie, geheugen, en balans, de laatste in deze lijst waarschijnlijk de reden voor de opname van B-vitamines in lipoflavonoids, omdat de symptomen van Menière zijn verlies van evenwicht.