Hoe weet ik of je moet verder Chiropractie Care

Hoe weet ik of je moet verder Chiropractie Care

Bespreek met uw chiropractor aan het begin van uw behandeling wat de verwachte behandelplan zal meebrengen. Uw specifieke aandoening of letsel zal bepalen hoe vaak en hoe lang je nodig hebt om uw chiropractische zorg voort te zetten. Chiropractoren manipuleren uw wervels om de druk op naburige zenuw groepen. Deze werkwijze wordt vaak gebruikt om chronische pijn, en andere systemische aandoeningen.

Instructies

Weet Als U moet doorgaan Chiropractie Care

•  Ga naar uw chiropractor voor uw huidige pijn of letsel. Na uw evaluatie en diagnose, vragen om een ​​schriftelijke behandelplan. Dit moet onder andere een verwachte tijdpad voor behandelingen en een plan voor de overgang om ze te stoppen.

•  Laat je lichaam spreken voor u. Je weet hoe je je voelt. Als je beter aan het begin van uw behandeling, maar je hebt niet veel beter in weken gevoeld, is het tijd om te vragen om een ​​herziening van de behandeling plan. Is het misschien tijd om uw behandelingen te stoppen als er geen verdere voordelen te behalen uit voortgezette zijn.

•  Vraag uw chiropractor als het is ongebruikelijk om een plateau te bereiken, terwijl het ontvangen van behandelingen. Zoek uit of de andere patiënten een soortgelijke ervaring hebben gehad. Als je het gevoel dat je hebt gekregen alles wat je kunt uit je chiropractische zorg, maar nog steeds niet het gevoel 100 procent, vraag dan uw chiropractor voor andere opties. Als je niet comfortabel voelt met de opties gepresenteerd, krijgt een andere mening van andere chiropractoren of ga terug naar uw arts.

•  Fase ons uw zorg op een intelligente manier. Veel behandeling plannen vragen om een ​​geleidelijke overgang naar einde behandeling. In plaats van meerdere bezoeken per week, kunt u worden afgebouwd tot 1 bezoek per week, daarna 1 bezoek om de andere week en ga zo maar door.

•  meer over de algemene voordelen van chiropractische zorg weten door het lezen van 'Chiropractie Eerste: de snelst groeiende Healthcare Keuze ... Voordat Drugs of Surgery, "te koop bij Amazon.com (zie bronnen hieronder).

Hints

  • Je weet binnen een paar weken als je gevoel geen verbetering. Zo niet, dan kunt u deze bespreken met uw chiropractor om te zien of er moeten aanpassingen die aan uw behandeling plan.
  • Als u nog steeds verbeteren, moet u uw huidige behandelingsschema doorgaan tot de verbetering plateaus.
  • Vergoedingen voor kantoor bezoeken zijn meestal matig geprijsd.
  • Laat uw chiropractische behandeling niet voort te zetten, alleen maar omdat je niet wilt dat uw zorgverlener te beledigen. Als je niet blijven beter voelt of als je geen vooruitgang al een tijd niet hebt gemaakt, vragen om een ​​herbezinning voordat u verder uw behandelingen.
  • Als je enige vorm van nieuwe symptomen ervaren, zoals pijn op de borst, hevig braken of aanhoudende pijn, onmiddellijk contact op met uw arts.
  • Voordat u een alternatieve medische techniek beginnen, zich ervan bewust dat velen zijn niet wetenschappelijk onderzocht. Vaak is slechts beperkte informatie beschikbaar is over de veiligheid en effectiviteit. Elke staat en discipline heeft zijn eigen regels over hoe de alternatieve geneeskunde beoefenaars zijn licentie. Als u besluit om te bezoeken is, kiest u een vergunning van een erkende nationale organisatie. Raadpleeg uw primaire zorgverlener en houd uw arts op de hoogte over de alternatieve medische techniek die je onderneemt.