Hoe weet ik of gorgelen met zout water is Werken

Hoe weet ik of gorgelen met zout water is Werken

Vrienden, collega's, familieleden en zelfs artsen vertellen u gorgelen met zout water voor laryngitis of heesheid. Hierdoor kan meer passende behandeling uitstellen, ervan uitgaande dat het zout water werkt. Om te weten of gorgelen met zout water is echt een effectieve behandeling, moet u weten dat de onderliggende aandoening, aandacht besteden aan tekenen en symptomen, en het gebruik van een proces van eliminatie.

Instructies

•  Begrijp uw kwaal. Weet wat de aandoening waarvoor u behandelen met de zoutwater gorgelen. Zo, ga er niet vanuit dat je laryngitis; krijgt een juiste diagnose. Zout water kan nuttig zijn voor laryngitis, maar irriteren een abces. Vraag een medische professional welke verbeteringen u kunt verwachten van het zoutwater gorgelen zodat u duidelijke indicatoren over de vraag of het is het helpen van zult hebben. Zo kan het gorgelen verwachten pijn en pijn verminderen maar niet helpen roodheid.

•  Evalueer uw symptomen op een schaal van één tot tien met een wezen lichte symptomen en tien zijn significante symptomen. Doe deze evaluatie vóór de zoutwater gorgelen en dan 30 minuten na het gorgelen. Als de symptomen naar beneden gaan in aantal of de ernst, het gorgelen waarschijnlijk geholpen. Ook kan je meerdere symptomen en inchecken op elk symptoom voor en na het gorgelen zal u vertellen welke verbeterd en die dat niet deden.

•  Ga door middel van een proces van eliminatie. Scheid de zoutwater gorgelen van andere behandelingen die u gebruikt. Met andere woorden, geen pop een pijnstiller, gorgelen, zuigen op ijs chips en gebruik een keelspray op hetzelfde moment. Als je dat doet, zul je niet weten welke echt werkte. Isoleer de zoutwater gorgelen van de andere behandelingen door het te gebruiken, uitsluitend voor een bepaald aantal uren, tijden, dagen of sommige vooraf bepaald schema, zodat u kunt zien of het helpt.

•  Doe wat onderzoek naar de effectiviteit van zout water gorgelt voor verschillende omstandigheden om te zien of de jouwe zal worden verbeterd. Volgens de Mayo Clinic en de Universiteit van Chicago Medical Center, gorgelen met zout water kan verminderen zere keel symptomen, pijn, scratchiness, droge keel en nog veel meer.

Hints

  • Te veel zout in een zoutwater spoeling kan de gag reflex triggeren dus volg een specifiek recept. Ook, wil je niet om daadwerkelijk te slikken het zout omdat uw lichaam niet de extra natrium nodig - vooral als je een hoge bloeddruk hebt.
  • Gooi zelfgemaakte spoelingen na een paar dagen, zodat je niet een nieuwe infectie of een vreemde stof in je keel te introduceren.